Porczop 257 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 W niedzielę na Camp Nou w ligowym meczu zmierzyły się dwa kluby Barcelona-Elche. Gwiazdą meczu nie został żaden z piłkarzy, a czarny kot, który wbiegł na boisko w pierwszej minucie. Nie chciał opuścić placu gry i ochroniarze oraz niektórzy zawodnicy zaczeli go gonić w końcu podbiegł pod trybuny i stanął, a jeden z ochroniarzy złapał go i wyniósł poza teren boiska. Kot stał się nowym hitem internetu. Przepraszam, że trochę późno, bo po trzech dniach, ale cóż. Mam nadzieję, że się podobało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 To jest znak Barcelona spadnie z Ligi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Po 3 dniach, a ja dopiero teraz się dowiedziałem ^^ Dzejms chyba real ; d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Barcelona nie spadnie , nie ma mowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Hahahaha ;D Barcelona na Mistrza ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi