Porczop 257 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 W niedzielę na Camp Nou w ligowym meczu zmierzyły się dwa kluby Barcelona-Elche. Gwiazdą meczu nie został żaden z piłkarzy, a czarny kot, który wbiegł na boisko w pierwszej minucie. Nie chciał opuścić placu gry i ochroniarze oraz niektórzy zawodnicy zaczeli go gonić w końcu podbiegł pod trybuny i stanął, a jeden z ochroniarzy złapał go i wyniósł poza teren boiska. Kot stał się nowym hitem internetu. Przepraszam, że trochę późno, bo po trzech dniach, ale cóż. Mam nadzieję, że się podobało. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 To jest znak Barcelona spadnie z Ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Po 3 dniach, a ja dopiero teraz się dowiedziałem ^^ Dzejms chyba real ; d Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Barcelona nie spadnie , nie ma mowy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venix 16 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Hahahaha ;D Barcelona na Mistrza ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts