Washi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Czeeeeeeeeeeść (; Właśnie przybyłem na wasz z serwer z bardzo fajnych cs baraków. Niestety pozbyli się kolejnej osoby bo kilku adminów rządzi się bardziej niż sam h@. Ale no życie bywa okrutne. Jestem Kamil (tak wiem, seksownie), mam 16 lat. Interesuję się muzyką typu: heavy metal, metal, rock, metal core. Do moich ulubionych zespołów nalezą: System of a down, Parkway drive, Slipknot, Metallica, Iron Maiden. Bardzo uwielbiam grafikę komputerową (niżej pokaże wam parę prac). Pracę wychodzą mi coraz lepiej. Tak jak większość z was, niestety grałem, gram i będę grać w ukochaną przez dzieci, dorosłych i starców grę METIN2. Aktualnie jestem w fazie tworzenia z kolegą prywatnego serwera. Informację na pw, nie będę tutaj reklamował (broń Cię Panie boże). W najbliższym czasie zauważycie u mnie wesołość, sucharowość, bujne ego i wiele, wiele innych pozytywnych rzeczy. Posdrafiam, Washi A tutaj pracę : http://tnij.org/tv8r http://tnij.org/tv8s http://tnij.org/tv8v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Cześć Leszczu :-) znowu pogramy razem :dPs: prace ja zawsze fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Oo siemka enesie :DNo pogramy, pogramy. Znów cię zjadę.@ PS sory za ten napis cs-baraki ale nie chciało mi się edytować pracy przy czym niszczyć ją bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 TRZEZDZ ;dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Cześć Zapraszam do działu "Grafika"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 haha kolejna osoba za mną ;d100% racji Washi, nic dodać nic ująć ;] koniec z BURAKAMI Ja Cie doskonale znam to współpracowałam z Tobą tam ;p ale nie szkodzi się przywitać , siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siema Co prawda to po prawda Ba.... ( nawet nie dokończę ) to jest " czyste dno " Kiedyś grałem tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 hah :DWitamy nowego ! ^^PS : CZLOWIEKU PO MUZYCE KTORA SLUCHASZ JUZ CIE KOCHAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siemanko, zapraszam na cod'a 8k dm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siemka , zrobisz mi sygnature ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 TEŻ KOCHAM METALOFCUF <3 \m/Jasne, napisz mi na gadu to się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ale ja bardziej scream ;P nie metal ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi