Washi 0 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Czeeeeeeeeeeść (; Właśnie przybyłem na wasz z serwer z bardzo fajnych cs baraków. Niestety pozbyli się kolejnej osoby bo kilku adminów rządzi się bardziej niż sam h@. Ale no życie bywa okrutne. Jestem Kamil (tak wiem, seksownie), mam 16 lat. Interesuję się muzyką typu: heavy metal, metal, rock, metal core. Do moich ulubionych zespołów nalezą: System of a down, Parkway drive, Slipknot, Metallica, Iron Maiden. Bardzo uwielbiam grafikę komputerową (niżej pokaże wam parę prac). Pracę wychodzą mi coraz lepiej. Tak jak większość z was, niestety grałem, gram i będę grać w ukochaną przez dzieci, dorosłych i starców grę METIN2. Aktualnie jestem w fazie tworzenia z kolegą prywatnego serwera. Informację na pw, nie będę tutaj reklamował (broń Cię Panie boże). W najbliższym czasie zauważycie u mnie wesołość, sucharowość, bujne ego i wiele, wiele innych pozytywnych rzeczy. Posdrafiam, Washi A tutaj pracę : http://tnij.org/tv8r http://tnij.org/tv8s http://tnij.org/tv8v Link to comment Share on other sites More sharing options...
precel 0 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Cześć Leszczu :-) znowu pogramy razem :dPs: prace ja zawsze fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Washi 0 Posted January 1, 2013 Author Share Posted January 1, 2013 Oo siemka enesie :DNo pogramy, pogramy. Znów cię zjadę.@ PS sory za ten napis cs-baraki ale nie chciało mi się edytować pracy przy czym niszczyć ją bardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 hej Link to comment Share on other sites More sharing options...
are[t] 0 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 TRZEZDZ ;dd Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Cześć Zapraszam do działu "Grafika"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciemnomi. 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 haha kolejna osoba za mną ;d100% racji Washi, nic dodać nic ująć ;] koniec z BURAKAMI Ja Cie doskonale znam to współpracowałam z Tobą tam ;p ale nie szkodzi się przywitać , siema ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S|Z|A|T|A|N 3 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Siema Co prawda to po prawda Ba.... ( nawet nie dokończę ) to jest " czyste dno " Kiedyś grałem tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
olez93 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 hah :DWitamy nowego ! ^^PS : CZLOWIEKU PO MUZYCE KTORA SLUCHASZ JUZ CIE KOCHAM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Siemanko, zapraszam na cod'a 8k dm Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLiBeReK 4 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Siemka , zrobisz mi sygnature ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Washi 0 Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 TEŻ KOCHAM METALOFCUF <3 \m/Jasne, napisz mi na gadu to się zgadamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
olez93 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Ale ja bardziej scream ;P nie metal ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts