jmp 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Nick:jmp ! ORGANNERSTYLE /a/Link do SSów: brakWycinek z konsoli(bez IP)*:=============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'ucieczka przed banem' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:92591396' [AMXBans] =============================================== Serwer:dd2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=75204 pozdrawiam gowno ktore mnie zbanowalo , czekam na demko na bl oraz ac gownozjadzie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmp 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ponad to 2 adminow tzn. admin ktory mnie zbanowal oraz jakis hanibal pokazuja na serwerze brak jakiej kolwiek tolerancji w stosunku do homoseksualistow itp. bylo prowo ss z cytuje "to nie wylengarnia cwelow" niedlugo wstawie jak go znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 pozdrawiam gowno ktore mnie zbanowalo , czekam na demko na bl oraz ac gownozjadzie :v Najpierw myśl potem pisz, ziomek . Trochę szacunku się należy. Co do tolerancji itp, czekam na Twoje dowody ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmp 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wiec tak , skoro admin pisze ssij mi jaja to ja mam okazywac jaki kolwiek szacunek dla niego? skoro jest sie cymalem , cebulakiem i prostakiem to dla takich ludzi nie ma szacunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wstaw wycinek z konsoli jako dowód i wtedy obrazaj adminow bo się z Tb zgodze a tak bez dowodów to sory ale nie ładnie postepujesz i bez dowodów powinieneś dostać warna za obrazę administracij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmp 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 stary mnie to kurwi czy wy mi dacie kurwa bana czy warma , czekam na ub na serwie i tyle . Pierdolone denne,antysemitowskie itp. teksciki adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Prosilbym o opiekuna serwera żeby dal mu warna za kulturę ... Tu jest forum serwera a nie obora !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 To ja z weroniką o 1 w nocy byliśmy na serwie a ty sie odpalałeś, jak wera ci już dawała bana ty uciekłeś, dlaczego ? Dzisiaj napisałem na U@ że jest ten co wczoraj uciekł a The torture dał ci bana za ucieczke, zrobił to sam ja mu nie kazałemDlatego moim zdaniem bez Ub i temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmp 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Czekam na dowody , pocisne z was dobra beke jak zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Będzie The torture to wstawi i opisze, ja ci bana nie dałem dlatego nie wstawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmp 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 czekam z niecierpliwoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmp 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 A co do ss znalazlem tylko te : pozdrawiam buraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Uciekasz przed ss i jeszcze masz wielkie pretensje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmp 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 hahah no i mamy kolejnego , uciekam przed ss :v beka ostra czekam na dowody typu demko a ty buraku wypierdalaj marna pierdolona kopio bonusa erpeki :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Widzę teksty prosto z jp armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 A po drugie gadasz non stop przez mikro ze szukasz kolesia co lubi w dupe dawałem non stop tobie bany, weź się ogarnij człowieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmp 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 OOOO teraz udaje pseudo inteligentnego , powaznego wac pana. Szkoda ze taki nie byles na serwerze buraku jebany homofobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmp 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jesli jestes pierdolonym zcebulalym polaczkiem to idz kurwo dalej z ziomkami byc przycinany na zielone #drzewko_bonzai #zjedzony_wack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Nie będę z tobą dyskutowal, jak szukasz chętnego to nie znajdziesz w cs. Więc skończ z tymi tekstami bo widać że masz z 15 latek. Łapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Hmm.. Nie powinienem nic tutaj pisać, ponieważ nie mam uprawnień, ale może latwiej byłoby dać mu ub oraz bana na hmm 2 tygodnie za obraze ogolnej administracji? Tak wgl to powoli przeradza się w skarge a nie prosbe o ub. Btw jmp. Tak jak powyżej napisane: Masz coś z główką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Kolega otrzymał 3 warny, jeśli to nie pomoże otrzyma kolejne. Proszę, abyście przestali pisać pod tym postem i dali się wypowiedzieć UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Za Twoje zachowanie, możesz sobie zapomnieć o banie. Koniec tematu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi