Jump to content
LINK DO NOWEJ STRONY ×

jmp!

jmp

Recommended Posts

Nick:jmp ! ORGANNERSTYLE /a/
Link do SSów: brak
Wycinek z konsoli(bez IP)*:===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl
[AMXBans] Reason: 'ucieczka przed banem'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:92591396'
[AMXBans] ===============================================

Serwer:dd2
Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=75204

pozdrawiam gowno ktore mnie zbanowalo , czekam na demko na bl oraz ac gownozjadzie :v

Ponad to 2 adminow tzn. admin ktory mnie zbanowal oraz jakis hanibal pokazuja na serwerze brak jakiej kolwiek tolerancji w stosunku do homoseksualistow itp. bylo prowo ss z cytuje "to nie wylengarnia cwelow" niedlugo wstawie jak go znajde

pozdrawiam gowno ktore mnie zbanowalo , czekam na demko na bl oraz ac gownozjadzie :v

Najpierw myśl potem pisz, ziomek :). Trochę szacunku się należy. Co do tolerancji itp, czekam na Twoje dowody !

Wiec tak , skoro admin pisze ssij mi jaja to ja mam okazywac jaki kolwiek szacunek dla niego? skoro jest sie cymalem , cebulakiem i prostakiem to dla takich ludzi nie ma szacunku

Wstaw wycinek z konsoli jako dowód i wtedy obrazaj adminow bo się z Tb zgodze a tak bez dowodów to sory ale nie ładnie postepujesz i bez dowodów powinieneś dostać warna za obrazę administracij :)

stary mnie to kurwi czy wy mi dacie kurwa bana czy warma , czekam na ub na serwie i tyle . Pierdolone denne,antysemitowskie itp. teksciki adminow 

To ja z weroniką o 1 w nocy byliśmy na serwie a ty sie odpalałeś, jak wera ci już dawała bana ty uciekłeś, dlaczego ? 
Dzisiaj napisałem na U@ że jest ten co wczoraj uciekł a The torture dał ci bana za ucieczke, zrobił to sam ja mu nie kazałem
Dlatego moim zdaniem bez Ub i temat do zamknięcia.

hahah no i mamy kolejnego , uciekam przed ss :v beka ostra czekam na dowody typu demko a ty buraku wypierdalaj marna pierdolona kopio bonusa erpeki :v

A po drugie gadasz non stop przez mikro ze szukasz kolesia co lubi w dupe dawałem non stop tobie bany, weź się ogarnij człowieku.

Jesli jestes pierdolonym zcebulalym polaczkiem to idz kurwo dalej z ziomkami byc przycinany na zielone #drzewko_bonzai 

#zjedzony_wack

Nie będę z tobą dyskutowal, jak szukasz chętnego to nie znajdziesz w cs. Więc skończ z tymi tekstami bo widać że masz z 15 latek. Łapa

Hmm.. Nie powinienem nic tutaj pisać, ponieważ nie mam uprawnień, ale może latwiej byłoby dać mu ub oraz bana na hmm 2 tygodnie za obraze ogolnej administracji? Tak wgl to powoli przeradza się w skarge a nie prosbe o ub.

Btw jmp. Tak jak powyżej napisane: Masz coś z główką? 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Za Twoje zachowanie, możesz sobie zapomnieć o banie. Koniec tematu.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy