Marcinek 5 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: RRR 2.Nick admina/gracza który zawinił: Kobys 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 29.08.2014 godzina 18:33:48 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Bykuu,TituTatu,Firefather,los ami, 6.Opis sytuacji:dał mi bana że sie nie odezwałem przez mikro bo pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnowShot 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Potwierdzam byłem przy tym. Nick prawie dobrze xd /FireFeather Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Z tego co wiem to admin NIE MOŻE zmieniać nickow podczas gry (wyjątek gdy jest cheater ) I pan admin L.Messi wchodzi raz na jakiś czas na serwer jak wejdzie i jak już jest to siedzi na spect i przez 2 mapki jak ostatnio tłumaczył się że na chwile poszedł coś sprawdzić na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Marcinek to teraz powiedz jaki był powód bana? @edit. Zapewne chodzi o to : http://forum.cs-classic.pl/topic/23295-ub-rrr/#entry140549 Już wyjaśniam, sam FireFeather pisałeś na u@ , że RRR podszywka (Rybak spr. w logach) więc dałem bana, do wyjaśnienia na forum. Nie dlatego, że się nie odzywałeś, grasz na NS i tak Cię nie słyszę, więc mi to nie robi różnicy czy się odzywasz czy nie. Byczku nie gram bo nie umiem Wolę posiedzieć na spect i patrzeć na zgłoszenia graczy,a nie JAK TO NIE KTÓRZY robią (Panie RRR), że są tak bardzo zajęci grą, ze nie widzą zgłoszeń. 6.Opis sytuacji:dał mi bana że sie nie odezwałem przez mikro bo pisałem I myślisz, że za to dostałeś ode mnie perma ? Powód chyba jasno miałeś napisany :good: Grasz źle, siedzisz na spect jeszcze gorzej, cóż za żywot ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 bylem swiadkiem dal bana RRR ale tez sie pytal ze 3 razy obydwoje sa winni tego zajscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 ty nawet adma nie ogarniasz a nie gadałem bo suchawki 2 pokoju ale pisałem więc nie słusznie dałeś mi bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 więc dałem bana, do wyjaśnienia na forum. Nie dlatego, że się nie odzywałeś, grasz na NS i tak Cię nie słyszę, więc mi to nie robi różnicy czy się odzywasz czy nie. CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIĘ KŁANIA, zaraz testy gimnazjalne....albo w podstawówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 To powiedz mi na jaką jest ci potrzebny admin na 350 jak wbijasz raz na ruski rok a jesli chodzi o temat zgloszeń Panie Messi jak siedzi admin na spect to sprawdza a nie ten co gra bd specjalnie "sie zabijal" zeby sprawdzic jedno zgloszenie @ Messi ale jak dajesz bana to chyba masz co takiego http://speedy.sh/Qn9Pp/de-kabul0000.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 po prostu messi nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Admin admina nie ma prawa banować nauczcie sie uzywac komendy amx_who pozatym jak sie daje bana przy nicku jest gwiazdka jeszcze jedna taka sytuacja i wylecicie obaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi