Skocz do zawartości

skarga na kobys

Marcinek

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: RRR

2.Nick admina/gracza który zawinił: Kobys
3.Admin/Gracz : Admin
4.Data i godzina: 29.08.2014 godzina 18:33:48
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Bykuu,TituTatu,Firefather,los ami,
6.Opis sytuacji:dał mi bana że sie nie odezwałem przez mikro bo pisałem

Z tego co wiem to admin NIE MOŻE zmieniać nickow podczas gry (wyjątek gdy jest cheater ) 

I pan admin L.Messi wchodzi raz na jakiś czas na serwer jak wejdzie i jak już jest to siedzi na spect i przez 2 mapki jak ostatnio tłumaczył się że na chwile poszedł coś sprawdzić na necie 

Marcinek to teraz powiedz jaki był powód bana?

@edit.

Zapewne chodzi o to : http://forum.cs-classic.pl/topic/23295-ub-rrr/#entry140549

Już wyjaśniam, sam FireFeather pisałeś na u@ , że RRR podszywka (Rybak spr. w logach) więc dałem bana, do wyjaśnienia na forum. Nie dlatego, że się nie odzywałeś, grasz na NS i tak Cię nie słyszę, więc mi to nie robi różnicy czy się odzywasz czy nie.

Byczku nie gram bo nie umiem :( Wolę posiedzieć na spect i patrzeć na zgłoszenia graczy,a nie JAK TO NIE KTÓRZY robią (Panie RRR), że są tak bardzo zajęci grą, ze nie widzą zgłoszeń.

6.Opis sytuacji:dał mi bana że sie nie odezwałem przez mikro bo pisałem

I myślisz, że za to dostałeś ode mnie perma ? Powód chyba jasno miałeś napisany   :good:

Grasz źle, siedzisz na spect jeszcze gorzej, cóż za żywot ;x

więc dałem bana, do wyjaśnienia na forum. Nie dlatego, że się nie odzywałeś, grasz na NS i tak Cię nie słyszę, więc mi to nie robi różnicy czy się odzywasz czy nie.

CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIĘ KŁANIA, zaraz testy gimnazjalne....albo w podstawówce.

To powiedz mi na jaką jest ci potrzebny  admin na 350 jak wbijasz raz na ruski rok a jesli chodzi o temat zgloszeń Panie Messi jak siedzi admin na spect to sprawdza a nie ten co gra bd specjalnie "sie zabijal" zeby sprawdzic jedno zgloszenie

@ Messi ale jak dajesz bana to chyba masz co takiego  http://speedy.sh/Qn9Pp/de-kabul0000.bmp

Admin admina nie ma prawa banować nauczcie sie uzywac komendy amx_who pozatym jak sie daje bana przy nicku jest gwiazdka jeszcze jedna taka sytuacja i wylecicie obaj 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności