Monka ;D 19 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam dziś przygotujemy sobie zajebiste chipsy w 2h ale można zmniejszyc czas do 60 minut :)ok zaczynamy1. potrzebujemy 1kg ziemniaków 2. Tłuczek ( nie mamy nikogo zabijać ;D)3.Miske na chipsy , folie przezroczystą i jakąś podkładke :P4. Składnik z którym zrobicie chipsy ja wezne ketpuchowe :)5.moździerz (ale nie taką jaką myślicie )6.Taca (taka do piekarnika ameliniowa )PRZEPIS1. Kładziemy ziemniaki na podkładkę kroi dosyć gubo tak z 3-5mm nakrywamy je folią i napierdalamy ile mamy sił ;D wkładamy chipsy do miski teraz zdejmujemy folię bierzemy nasz składnik mój jest ketchup2. Aby odpowiednio przygotować posypke ketuchpową nalezy nalać na podkładke wjebać go na grzejnij albo pod suszarke ( testowałem szybciutko ) i zdzieramy do moździerzy a nastepnie upierdalacie moździerzą tą zeschnięta papke i robicie z niech proszek ;* i wua la oto nasz składnik teraz posypujemy nasze chipsy wpierdalamy je na tacke i pieczemy z 5-15 minut zalezy kto jakie chce wyciągamy z piekarnika zdejmujemy folię i mamy zaciesz na ryjkach :> wszystko mi zajeło jakieś 2h roboty ale chipsów mi starczyło na tydzień Przepis wymyślony na poczekaniu więc prosze o wyrozumiałość :)Pozdro Monka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 To je amelinium! Hhahaaha, rozwalił mnie twój przepis. Masz piwko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 niezlee : )) a czy sie nie otruje ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 nie możesz mieć zawroty głowy ale skąd ja mam 2 warny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Haha .. Fajny ten przepis ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi