Monka ;D 19 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Witam dziś przygotujemy sobie zajebiste chipsy w 2h ale można zmniejszyc czas do 60 minut :)ok zaczynamy1. potrzebujemy 1kg ziemniaków 2. Tłuczek ( nie mamy nikogo zabijać ;D)3.Miske na chipsy , folie przezroczystą i jakąś podkładke :P4. Składnik z którym zrobicie chipsy ja wezne ketpuchowe :)5.moździerz (ale nie taką jaką myślicie )6.Taca (taka do piekarnika ameliniowa )PRZEPIS1. Kładziemy ziemniaki na podkładkę kroi dosyć gubo tak z 3-5mm nakrywamy je folią i napierdalamy ile mamy sił ;D wkładamy chipsy do miski teraz zdejmujemy folię bierzemy nasz składnik mój jest ketchup2. Aby odpowiednio przygotować posypke ketuchpową nalezy nalać na podkładke wjebać go na grzejnij albo pod suszarke ( testowałem szybciutko ) i zdzieramy do moździerzy a nastepnie upierdalacie moździerzą tą zeschnięta papke i robicie z niech proszek ;* i wua la oto nasz składnik teraz posypujemy nasze chipsy wpierdalamy je na tacke i pieczemy z 5-15 minut zalezy kto jakie chce wyciągamy z piekarnika zdejmujemy folię i mamy zaciesz na ryjkach :> wszystko mi zajeło jakieś 2h roboty ale chipsów mi starczyło na tydzień Przepis wymyślony na poczekaniu więc prosze o wyrozumiałość :)Pozdro Monka ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 To je amelinium! Hhahaaha, rozwalił mnie twój przepis. Masz piwko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 niezlee : )) a czy sie nie otruje ; > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monka ;D 19 Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 nie możesz mieć zawroty głowy ale skąd ja mam 2 warny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Haha .. Fajny ten przepis ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts