Omega* 2 077 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Kiedy się w to graaaało c: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja się przy tym za bardzo wkurzałem :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 ja najwyżej doszedłem do 800 + dalej nie dałem rady a gra fajna była kosiło się za małolata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ja mmialem chyba z 400k xd ostatnio z 6 lat temu w to grałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 pamiętam te czasy , które spędzałem przy tej grze mnostwo czasu. Gra wkurzająca , największy moj rekord to cos blisko 100k , gra relaksująca nawet i wkurzająca :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 ta radość, kiedy po długim skakaniu odblokowywało się w końcu nowe stopnie i było się ciekawym jakie będą następne.. bezcenne Tylko czy to na pewno poradnik? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ta radość, kiedy po długim skakaniu odblokowywało się w końcu nowe stopnie i było się ciekawym jakie będą następne.. bezcenne Tylko czy to na pewno poradnik? ... No niestety nie ma działu ''Gry'' więc gdzie to miałem dać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 No niestety nie ma działu ''Gry'' więc gdzie to miałem dać .. Może w "gry to coś więcej" :? http://forum.cs-classic.pl/forum/64-gry-to-co%C5%9B-wi%C4%99cej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Stare czasy, chyba sobie pyknę xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi