Procent ;p 0 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 1. Nick: Procent ;p 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=Procent+%3Bp&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Czesc wszystkim Jestem mlodym czlowiekiem, Przeżyłem juz 17 latek. Uczęszczam do Technikum elektryczno-mechanicznego - profil elektryk. Jestem raczej spokojny. Moja pasja sa MOTOCYKLE . Dlaczego ja mam byc adminem ? Mysle, ze czesto jestem na serverze, mialem juz stycznosc z adminowaniem. Wkurza mnie to gdy wchodzac na server odechciewa sie grac bo siedzi jakis gowniarz nie gowniarz i czituje, z pewnoscia denerwuje to mnie jak i innych graczy. Mysle, ze przyda sie pomocna dlon 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Gram aktualnie tylko na tym serverze wiec duzo w zaleznosci od dni roboczych/weekendow 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 2-4h, weekendy 8h 12. Staż w grze counter strike 1.6 - 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, rowniez na Cod Mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Na TAK +Wiek +Aktywność na serwerze +Amx, nie wiem, czy trochę nie naciągnięte +Micro -Zapłać składkę i cacy -Steam, ale to nie najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster 1 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nie spełniasz wszystkich wymagań masz 3 posty, czas online na forum to prawie 2h, kolejne nie płacisz składek ale w to nie wnikam. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Procent ;p 0 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Owszem mam tylko 3 posty na forum, poniewaz dotychczas nie mialem potrzeby tu siedziec i nabijac posty bez sensu... Oczywiste, ze jesli byla by mozliwosc dostania posady admina na forum udzielalbym sie znacznie czesciej bo bylbym i tutaj potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Wypowiedziałeś się we własnym podaniu! Tak więc dziekujemy, zapraszamy za tydzień. W dodatku brak składki na non steam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nie można wypowiadać się we własnym podaniu!!! Za tydzien od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Brak składki, amxx słabo, wypowiedź we własnym podaniu, mała aktywność. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nie uważam że to podanie to stek bzdur,nie wiem czy ten człowiek ma 17lat,jestem pewny za to że jego staż gry czy średnia znajomość amxx jest kłamstwem,brak aktywności...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Niby 40h ale ostatnio grasz po godzinie mniej więcej. Wypowiadasz się we we własnym podaniu, masz bardzo mało postów na forum (ogólnie nie wiesz co sieć dzieje), brak składki i ns. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Brak składki ns mało postów Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 mała aktywność wypowiedz we własnym podaniu słabe amx brak składki Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Wypowiedzi mówią jasno - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi