Wassup 59 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 REGULAMIN TURNIEJU AWP CSC #1 1. Podstawowe informacje: Organizatorem turnieju jest użytkownik --> Wassup Za nieprzestrzeganie regulaminu grozi dyskwalifikacja. Organizator może w każdej chwili dokonać zmian w regulaminie bez wcześniejszego poinformowania uczestników. 2. Zawodnicy: W turnieju może zapisać się każdy gracz: Steam jak i NS W przypadku użytkowników Steam, ban na tzw. BL.pl bądź AC.pl grozi dyskwalifikacją z rozgrywek Zawodnik, który chce wziąć udział w Turnieju musi spełniać trzy warunki: Mieć konto min. dwa tygodnie na forum Mieć napisane 10 postów Czyste konto amxbans (Czity, skrypty itp.) 3. Wspomagacze: Używanie przez zawodników zabronionych programów (cheatów), podmienionych modeli typu: kolorowe modele graczy, modele z dużą głową grozi wykluczeniem z turnieju. Zabrania się gry z ustawieniem 16-bitów. Zabronione jest używanie innych modeli niż standardowych. Zabronione jest używanie wszelkich skryptów które ułatwiają grę. Zabronione jest ustawienie "+duck" na "scrollu". Zezwala się używać: szybkiego przełączania broni i "duck-jump". 4. Terminy spotkań: Daty i godziny spotkań ustala Organizator + Opiekun Serwera Mixowego na podstawie informacji uzyskanych od uczestników. W przypadku, gdy uczestnikowi nie odpowiada ustalona godzina może on po konsultacji z przeciwnikiem zgłosić prośbę o przełożenie spotkania w temacie meczu. Drugi termin musi zostać zatwierdzony przez Organizatora turnieju. Gracze nie mogą zgłaszać próśb o zmianę godziny spotkania, gdy do jego planowanego rozpoczęcia zostało mniej niż trzy godziny. W skrajnych przypadkach istnieje możliwość przełożenia spotkania na następny dzień, jeśli jeden z graczy nie może w danym dniu wziąć w nim udziału. Przeciwnik musi wyrazić zgodę na rozegranie meczu następnego dnia o ustalonej między sobą godzinie. W przeciwnym wypadku przyznawany jest walkower. Zawodnicy do grup są przydzielani losowo. 5. Mecz: W razie braku serwera HLTV na serwerze zawodnicy mają obowiązek nagrywać własne dema. Jeśli przeciwnik poprosi o demko, to należy udostępnić możliwość jego pobrania. Jeśli zawodnik nie wstawi demka przez 24h - przegrywa walkowerem. Należy robić screeny z ćwiartek/połówek, a następnie po meczu wstawić je do odpowiedniego tematu na forum w paczce .rar. Kupowanie broni jest niedozwolone, zabrania się używania pistoletów i granatów. Możliwe jest używanie noża. Ograniczamy pisanie na say do minimum. Za obrażanie przeciwnika grożą karne rundy lub nawet dyskwalifikacja! W czasie meczu dozwolone są do użycia 3 pauzy. Maksymalny czas trwania pauzy to 3 minuty. Można ją włączyć tylko po śmierci przeciwnika. Dopuszczalne jest 15-minutowe spóźnienie. Jeśli gracz przekroczy próg 15 minut to przyznawane jest w/o (potwierdzone screenem). Zawodnik, który zjawił się na serwerze przechodzi dalej. W czasie meczu na serwerze może przebywać tylko 2 graczy z wyjątkiem ewentualnego sędziego oraz HLTV. 5.2 Spotkania rozgrywane są na mapach: awp_map_esl awp_ruins awp_space awp_india aim_awp aim_00_awp aim_sk_awp 5.3 Podstawowe ustawienia gracza: ustawienie 32 bit ex_interp 0.01-0.03 rate 25000 cl_updaterate 80-101 cl_cmdrate 80-101 cl_cmdbackup 2 Powyższe ustawienia muszą znajdować się w pliku config.cfg. W przypadku pliku konfiguracyjnego o innej nazwie, to w config.cfg musi znaleźć się komenda: exec nazwa_configu.cfg.. 6. System rozgrywek: Mecze rozgrywane będą systemem MR9 - 2 mapy (36 rund - 9 rund na TT i CT). Spotkanie gramy do ostatniej rundy. Jeżeli jeden z graczy zakończy rozgrywkę zmianą mapy reszta punktów wędruje do przeciwnika. Prawo do wybrania strony ma gracz, który wybrał aktualną mapę. Każdy gracz w temacie spotkania na forum wybiera swoją mapę. W przypadku remisu gracze poprzez odrzucanie wybierają 3 mapę (inna, niż dwie poprzednie). 7. Serwer: Serwer udostępnia Cs-Classic.pl Jeżeli ktoś posiada własny serwer, może go udostępnić do rozgrywek. W czasie meczu, będziemy uruchamiać config esl.1on1 Na serwerze nie może być wgrany AMX Mod X. 8. Rundy karne: -2 rundy karne za każdą niepoprawną konfigurację. -2 rundy karne za każde użycie zabronionej broni. -2 rundy karne za brak screena. -2 rundy karne za każde wykorzystanie błędów mapy. -2 rundy karne za nieregulaminową pauzę. -3 rundy karne za niestosowne zachowanie podczas meczu. -8 rund karnych za podmienione, zakazane modele. -10 rund karnych za niedozwolone skrypty i programy. [WZÓR] Zapisy do turnieju Nick: Twój_Nick SID: Twoje_SteamID *w przypadku gracza steam Kontakt: GG/STEAM/mail itp. Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: ~~Zapisy odbywają się w tym temacie Nagrody Turnieju AWP CSC #1 Miejsce I: Dowolna gra na steam (5euro), dowolny SKIN do gry CS:GO (4euro) + VIP/PREMIUM na dowolnym serwerze CS 1.6 na okres miesiąca Miejsce II: Dowolna gra na steam (3euro), dowolny SKIN do gry CS:GO (3euro) + VIP/PREMIUM na dowolnym serwerze CS 1.6 na okres dwóch tygodni Miejsce III: Dowolna gra na steam (2euro), dowolna Skrzynka do GRY CS:GO ( 2euro) + VIP/PREMIUM na serwerze CS 1.6 na okres tygodnia ~Po więcej informacji zapraszam: Steam: http://steamcommunity.com/id/ziomsgy Prywatna Wiadomość na forum 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Nick: MEET rewoX YOUR MAKER SID: STEAM_0:1:39579213 Kontakt: GG: 24245876 Steam: rewoX | Cs-Classic.pl Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: Codziennie po pracy tzn. jakoś po 16/17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiToL 580 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Nick: Twój_Nick : Chce Zwiedzac Anal <3SID: Twoje_SteamID *w przypadku gracza steam: STEAM_0:1:40912139Kontakt: GG/STEAM/mail itp. steam: KiToL cs-classic.pl || MIX ON, gg: 10215026Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: codziennie wieczorem oprócz piątków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotyna 77 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Nick:NikotynaSID:0:1:24176770Kontakt: GG/STEAM/mail itp.: Steam/Nikotyna - Forum - gg/45788977Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: Czwartek i piątek raczej odpadają z reszta wszystko do uzgodnienia tylko nie wieczorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Nick: Twój_Nick MessiSID: Twoje_SteamID *w przypadku gracza steam kobys1011Kontakt: GG/STEAM/mail itp. 6942555 steam: j.wOdpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: codziennie ok 8-11 i 20-1. (oprócz tej soboty) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 (edited) Zabronione jest ustawienie "+duck" na "scrollu". Rezygnuję. Edited September 24, 2014 by S}{aDoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar91 44 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Nick: DolarSID: Twoje_SteamID *steam_0:1:17442374,(raczej bede gral na ns w turnieju bo mam problem ze steam na kompie a na lapku tylko 50fps)Kontakt: GG/STEAM/mail itp.steam: kamil_chylonia ,e-mail : [email protected]Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów:pon-pt:19-24,weekend od 17-24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Nick: Twój_NickJames RodriguezSID: Twoje_SteamID *w przypadku gracza steamSTEAM_0:0:11000024Kontakt: GG/STEAM/mail itp.steam i forum Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów:W dni szkolne po 15 w weekendy obojętnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajmi1 105 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Nick: Twój_Nick ajmiSID: Twoje_SteamID STEAM_0:1:1209201Kontakt: GG/STEAM/mail itp. ajmi <3 natalja i forum Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: poniedziałek - piątek godziny 15-24 Weekendy to mogę mieć wolny cały dzień 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayMcKenzie 393 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Nick: Jay McKenzieSID: STEAM_0:1:40732661Kontakt: http://steamcommunity.com/id/JayMcKenzie/ / GG 13774931Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: Czwartek odpada, pozostałe dni godz. ok. 20 (pomagam bratu na budowie, wątpię, abym był wcześniej) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kos-Bomba:* 0 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Nick: Twój_Nick:Kos-Bomba(Emilka<3) SID: Twoje_SteamID :.... Kontakt: GG/STEAM/mail itp.https://www.facebook.com/damianIjgnatowicz Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów:każde dni tylko o godzinie 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 rewox makler wygra xd stawiam lajga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Nick: Twój_Nick: nataljaSID: Twoje_SteamID *w przypadku gracza steam: STEAM_0:1:41516997Kontakt: GG/STEAM/mail itp: justynkamru, 2236881Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: po 15 w dni robocze XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 natalja makler wygra xd stawiam lajga Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Nick: Soot SID: SootClassic ( steamid podam jutro, gdyż jestem na tablecie) Kontakt: GG: 7305977 // Forum: http://forum.cs-classic.pl/user/8260-soot/ // Steam: tak jak up Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczó : Poniedzialek- czwartek od 19 do 23 piątek oraz sobota wycięte z życiorysu czyli niedostępny no a w niedziele to raczej caly dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Nick: .:A-|rioch:. SID: non steam jeszcze ;/ Kontakt: GG/STEAM/mail itp. forum albo gg 50882557Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: Każdy dzień jest dobry żeby zagrać w cs'a Dni robocze od 18 a weekendy całe dnie Wycofuję się. Powody osobiste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Nick: polaczekkkkkkkkkkSID: STEAM_0:1:14758627Kontakt: steam - NAWIAs.Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: od 14 września codziennie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luffy 103 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Nick: LuffySID: STEAM_0:1:44359498Kontakt: steam - Luffy ~TROUBLESOME SOULJAOdpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: pon-czw od 17 do 23, piątki wcale, soboty do 17, niedziele od 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassup 59 Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 ~odświeżam zapisy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeloneK ;) 197 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Nick: Jelon ;DSID: STEAM_0:1:4033027Kontakt: steam - Jelon ;D | GG 50302778Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: Podajecie mi date i godzinę a ja staram się dostosować do tego ( Soboty odpadają, ponieważ mam jazdy, jedynie wieczorem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetell 21 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Nick: Vetell SID: STEAM_0:0:35146537 Kontakt: GG/STEAM/mail itp. Steam Vetell Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: wszystkie dnii tygodnia od 15 do 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neffju 328 Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Nick: Neff SID: STEAM_0:0:62771918 Kontakt: Zazwyczaj jestem na ts'ie i steam'ie Steam - Neffiu GG:32522516 Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: Najlepiej Piątek ( 16-24) Sobota/Niedziela ( 14-22) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aruś 11 Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Nick: ArekSID: STEAM_0:1:20999218Kontakt: GG/STEAM/mail itp. 9949205/aro1576/[email protected] Odpowiadające mi dni tygodnia i godziny rozgrywania meczów: pon-pt godziny wieczorne 18/19-22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 (edited) Wycofuje się z turnieju Gadam głupoty zostaję sieci i gram sorry za spam niech ktoś ten post usunie ;P Edited September 15, 2014 by JamesRodriguez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Co z tym turniejem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts