Venix 16 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Nick:~d~e~j~v~ #=__=#Link do SSów:http://speedy.sh/qQxFJ/ss.rar LAPAJCIE LINKA <3333333333 takie tam z wh ale chyba ub bedzie Wycinek z konsoli(bez IP)*: Server # 294 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ~d~e~j~v~ #=__=# [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 94128872 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.206.244.5 ' [AMXBans] =============================================== Serwer:DD2 gralem z l0wami <3Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78151 Gram sobie staty 21/6 Takie lowy graja ze jprdl .xDDDD daja ssy LUBIE JE wstawiac <3 Chyba za bindy pod "P" Wallhack 2.1.6 [ON].! <3 achh te adminy. Sorki za steama ale nie zauwazylem ze sie nie skonczyly ssy moga byc jeszcze 23234 razy <3 Czysciutki jestem TAKIE ZYCIE Ze ja esly gram <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapollo 1 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Padł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venix 16 Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Ladnie ssy robisz boze ja mam tyle tu znajomych a ty mi ssy dajesz ajmi UB da i tyle bez patrzenia ;P lub natalja nastepnym razem naucz sie odrozniac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapollo 1 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Ale co mnie obchodzą znajomi ? Ssy zrobione, nic nie widac - UB. Tyle w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venix 16 Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Myslalem ze sie skonczyly sorki ;P pisalem juz do shadowa ze ssy mi dali bo za dobrze gram ;D nastepnym razem jak znow bede mial to poczekam jak mnie wywali z serwa ze ban ; D mi to bez problemu moge nawet demka wstawiac ale nie chce mi sie tlumaczyc ssy rob 9384238 razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapollo 1 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 No i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 SS'y na zipishare bo ja nawet nie mam zamiaru ich pobierać, po pierwsze. Po drugie, nie obchodzą mnie Twoi znajomi. Po trzecie, nie piszesz ku*wa wypracowania, o serwerze, tylko z prośbą o UB. Więc te komentarze sobie zostaw dla Siebie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venix 16 Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Wiekszosc ludzi ma na speedyshare ale dobra masz te zippyshare bo nigdy te ub nie dostane XD .http://www50.zippyshare.com/v/85394428/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 ahhahahah, no to teraz mnie rozje*ałeś. Z l0wami grasz powiadasz? Wejdź koxie na serwer po południu, a nie jak jest 6 osób na krzyż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Odbanowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts