meteeor96 1 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Luknijcie na foto Jednak Polacy wiedzą co dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Kolejny... Czy wy nie rozumiecie, że Polsat nie ma obowiązku puszczać meczy siatkówki...? Kocham siatkówkę, ale to nie nasz narodowy sport i nie leci, dlatego w TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteeor96 1 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Nie musisz się tak irytować Ja się śmieje tylko z tego do czego polacy są zdolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 ale to nie nasz narodowy sport i nie leci, dlatego w TV. Natomiast piłka nożna jest Naszym sportem narodowym? Hahaha, aż mi się smutno zrobiło ze wstydu na tle międzynarodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Natomiast piłka nożna jest Naszym sportem narodowym? Hahaha, aż mi się smutno zrobiło ze wstydu na tle międzynarodowym. Wczoraj wygraliśmy 7:0 Mistrzostwa Świata, które są w Polsce powinny być w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Racja, zapomniałem o wczorajszym meczu z drużyną, gdzie wszyscy jej zawodnicy nie mogli się zbytnio przemęczać, gdyż jutro rano wstają do pracy Powinny.. tylko jest walka pomiędzy stacjami, bo każdy chce zarobić i tu leży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 @meteor haha dobre to ; D JEBAC POLSAT XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Dla wszystkich się liczą tylko pieniądze. Mogliby się dogadać, że jedna stacja daje jeden mecz np. Polsat a inna stacja następny mecz i tak na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Trener Bułgarski odmówił udzielenia wywiadu, ponieważ uznał, ze nie będzie tracił czasu dla kogos kto blokuje własnemu krajowi oglądac swoj naród xd Ogólnie to nie znam bólu, bo mogę oglądac. Myślę, ze finałowy mecz każdy zobaczy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 co sądzicie o wygranej wczoraj z Niemcami? co będzie dalej? Czy dalej tak gładko nam pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parabole Tancza XD 12 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 No, polacy w siatkówce są zdolni.Wczoraj wygrali finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 ładnie się spisali przynajmniej w tym są Polacy dobrzy tylko szkoda jednego bo jak przyjdzie noga to zaś porażka pewnie będzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi