meteeor96 1 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Luknijcie na foto Jednak Polacy wiedzą co dobre 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porczop 257 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Kolejny... Czy wy nie rozumiecie, że Polsat nie ma obowiązku puszczać meczy siatkówki...? Kocham siatkówkę, ale to nie nasz narodowy sport i nie leci, dlatego w TV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteeor96 1 Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Nie musisz się tak irytować Ja się śmieje tylko z tego do czego polacy są zdolni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 ale to nie nasz narodowy sport i nie leci, dlatego w TV. Natomiast piłka nożna jest Naszym sportem narodowym? Hahaha, aż mi się smutno zrobiło ze wstydu na tle międzynarodowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SereG 27 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Natomiast piłka nożna jest Naszym sportem narodowym? Hahaha, aż mi się smutno zrobiło ze wstydu na tle międzynarodowym. Wczoraj wygraliśmy 7:0 Mistrzostwa Świata, które są w Polsce powinny być w TV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Racja, zapomniałem o wczorajszym meczu z drużyną, gdzie wszyscy jej zawodnicy nie mogli się zbytnio przemęczać, gdyż jutro rano wstają do pracy Powinny.. tylko jest walka pomiędzy stacjami, bo każdy chce zarobić i tu leży problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venix 16 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 @meteor haha dobre to ; D JEBAC POLSAT XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SereG 27 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Dla wszystkich się liczą tylko pieniądze. Mogliby się dogadać, że jedna stacja daje jeden mecz np. Polsat a inna stacja następny mecz i tak na zmianę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Trener Bułgarski odmówił udzielenia wywiadu, ponieważ uznał, ze nie będzie tracił czasu dla kogos kto blokuje własnemu krajowi oglądac swoj naród xd Ogólnie to nie znam bólu, bo mogę oglądac. Myślę, ze finałowy mecz każdy zobaczy xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaaa 119 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 co sądzicie o wygranej wczoraj z Niemcami? co będzie dalej? Czy dalej tak gładko nam pójdzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parabole Tancza XD 12 Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 No, polacy w siatkówce są zdolni.Wczoraj wygrali finał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaaa 119 Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 ładnie się spisali przynajmniej w tym są Polacy dobrzy tylko szkoda jednego bo jak przyjdzie noga to zaś porażka pewnie będzie :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts