mantal100 3 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie przeczytałem tego na początku regulaminu i kupilem vipa w sklepiku pi mimo to ze jestem adminem spieszylem się a zapomnialem o tym bo do dziewczyny jechalem a z pracy wrucilem i tak na szybkiego wpadlem na coda proszę o szybka reakcja w miarę adminow prowadzących jak cos to premka xl wiem ze jesteście sprawiedliwi ale no nwm czy mi się ta kasa zwruci ( w postaci premki ) bo wiem ze to był Mój błąd ale jedyna usprawiedliwienie to brak czasu niestety i w pośpiechu to zrobiłem bo zdeklarowalem się płaci w postaci premki . czekam na pozytywne rostrzygniecie bo do papka pisalem i chyba nic nie BD a każdy za głupi błąd chciałby odzyskać liczne na wyrozumiałość administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ja nie będę powtarzał za każdym razem, że admini ze sklepiku nie mają prawa korzystać. Zgłoś się do mnie na PW/GG. Następnym razem, pieniądze pójdą w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi