mantal100 3 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Nie przeczytałem tego na początku regulaminu i kupilem vipa w sklepiku pi mimo to ze jestem adminem spieszylem się a zapomnialem o tym bo do dziewczyny jechalem a z pracy wrucilem i tak na szybkiego wpadlem na coda proszę o szybka reakcja w miarę adminow prowadzących jak cos to premka xl wiem ze jesteście sprawiedliwi ale no nwm czy mi się ta kasa zwruci ( w postaci premki ) bo wiem ze to był Mój błąd ale jedyna usprawiedliwienie to brak czasu niestety i w pośpiechu to zrobiłem bo zdeklarowalem się płaci w postaci premki . czekam na pozytywne rostrzygniecie bo do papka pisalem i chyba nic nie BD a każdy za głupi błąd chciałby odzyskać liczne na wyrozumiałość administracji Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Ja nie będę powtarzał za każdym razem, że admini ze sklepiku nie mają prawa korzystać. Zgłoś się do mnie na PW/GG. Następnym razem, pieniądze pójdą w błoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak 476 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Wyjaśnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts