Pomarancza 15 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam. Tutaj macie wywiad ala Pomarancza - AniolSzczecin Kolor pomaranczowy : Pomarancza Kolor czerwony : AniolSzczecin Witam. Elo. Jak masz na imie ? Damian. Okej Damian. Powiedz teraz ile masz lat i gdzie mieszkasz. To tak mam 22 lat mieszkam w Szczecinie. Czy używasz jakichś Cheatów doz CS'a? Tak używam no recoli a czy to jest dozwolone to ja nie wiem ^^ nikt mi nie powiedział że nie jest dozwolone ^^ hahaha. Powiedz mi jaka osoba według Ciebie jest Najmilsza/Najzabawniejsza/Napracowitsza/Nagłupsza NiezłyLoL/Semi,Krypton,-_-/Dawidek,-_-/WuWunio Masz jakiegoś zwierzaka lub zwierzaka typu brat,siostra ? Tak mam zje[...] brata o rok starszego ^^ Kto polecił ci CS-Classic ? Pawełek czyli -_- i Dawidek Kryptuś ,hymmm nie pamietam ale jeszcze ktoś był ^^ Ok i na koniec jeszcze 2 pytania. 1. Grasz w coś oprócz CS'a ? hym grałem w Metina i w NfS Okej i ostatnie pytanie brzmi : Jaki jest twój ulubiony serwer ? CTF,Only DD2 Ok dzieki za chwile wolnego czasu poświęconego na wywiad. Chcesz więcej wywiadów ala by Pomarancza ? Zostaw Piwo oraz Komentarz bo to bardzo motywuje Dzięki i Pozdrawiam PS w każdym ostatnim zdaniu nie chce sie dodac rozmiar... To nie moja wina w ostatnim zdaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 no wywiad nawet fajny :-) a z tym no-recoli to prawda jest hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 50/50 , Nawet Ci się nie chciało zadać osobnych pytań "kto jest najzabawaniejszy/najgłupszy itd." Brakuje mi pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaktywacja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Fajny wywiadzik ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Tak fajny, ale trochę by się przydało więcej pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 całkiem cakiem , ale mało pytan ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 noo, bardzo fajny, tylko, jak mówią ci wyżej, mogłoby być więcej pytań . Ale piffko masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Pomarancza... Nieźle ale mogłeś się bardziej postarać. Obczaj moje wywiady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No wywiad nawet nawet. Dobre pytanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Krótki, ale konkretny. Liczę na więcej ! Piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Będę musiał pogadać z aniołem na najzabawniejszą osobę to chyba ja co nie?co do tego chłamu ujdzie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Fakt, pytań za mało i w dodatku nie są za bardzo szczegółowe i rozbudowane. Ćwicz, ćwicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi