Pomarancza 15 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Witam. Tutaj macie wywiad ala Pomarancza - AniolSzczecin Kolor pomaranczowy : Pomarancza Kolor czerwony : AniolSzczecin Witam. Elo. Jak masz na imie ? Damian. Okej Damian. Powiedz teraz ile masz lat i gdzie mieszkasz. To tak mam 22 lat mieszkam w Szczecinie. Czy używasz jakichś Cheatów doz CS'a? Tak używam no recoli a czy to jest dozwolone to ja nie wiem ^^ nikt mi nie powiedział że nie jest dozwolone ^^ hahaha. Powiedz mi jaka osoba według Ciebie jest Najmilsza/Najzabawniejsza/Napracowitsza/Nagłupsza NiezłyLoL/Semi,Krypton,-_-/Dawidek,-_-/WuWunio Masz jakiegoś zwierzaka lub zwierzaka typu brat,siostra ? Tak mam zje[...] brata o rok starszego ^^ Kto polecił ci CS-Classic ? Pawełek czyli -_- i Dawidek Kryptuś ,hymmm nie pamietam ale jeszcze ktoś był ^^ Ok i na koniec jeszcze 2 pytania. 1. Grasz w coś oprócz CS'a ? hym grałem w Metina i w NfS Okej i ostatnie pytanie brzmi : Jaki jest twój ulubiony serwer ? CTF,Only DD2 Ok dzieki za chwile wolnego czasu poświęconego na wywiad. Chcesz więcej wywiadów ala by Pomarancza ? Zostaw Piwo oraz Komentarz bo to bardzo motywuje Dzięki i Pozdrawiam PS w każdym ostatnim zdaniu nie chce sie dodac rozmiar... To nie moja wina w ostatnim zdaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
precel 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 no wywiad nawet fajny :-) a z tym no-recoli to prawda jest hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 50/50 , Nawet Ci się nie chciało zadać osobnych pytań "kto jest najzabawaniejszy/najgłupszy itd." Brakuje mi pytań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaktywacja 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Fajny wywiadzik ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extreme 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Tak fajny, ale trochę by się przydało więcej pytań Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 całkiem cakiem , ale mało pytan ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effcia 25 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 noo, bardzo fajny, tylko, jak mówią ci wyżej, mogłoby być więcej pytań . Ale piffko masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrillex Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Pomarancza... Nieźle ale mogłeś się bardziej postarać. Obczaj moje wywiady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 No wywiad nawet nawet. Dobre pytanka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Krótki, ale konkretny. Liczę na więcej ! Piwko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monka ;D 19 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Będę musiał pogadać z aniołem na najzabawniejszą osobę to chyba ja co nie?co do tego chłamu ujdzie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Fakt, pytań za mało i w dodatku nie są za bardzo szczegółowe i rozbudowane. Ćwicz, ćwicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts