Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Wiek: 18 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 6d 25m 55s Doświadczenie na podobnym stanowisku: Brak Dział który najbardziej ci odpowiada: Wywiady + Recenzje gier Dlaczego akurat Ty?: Swoimi recenzjami chciałbym namówić szerokie grono użytkowników do gry.Uważam również, że mogę się wziąć za przeprowadzanie wywiadów. Bardzo chciałbym rozkręcić nasze działy związane z grami. Myślę, że swoimi recenzjami/wywiadami mógłbym przykuć uwagę szerokiego grona odbiorców. Jestem tu codziennie, z rana, wieczorem i po szkole. Lubię pisać. Pisanie jest moją pasją i jeśli z wojskiem mi nie wyjdzie, będzie to drugi z moich zawodów. Staram się pisać poprawnie, przejrzyście i bez błędów ortograficznych. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Chciałbym wnieść trochę świeżości, dać od siebie recenzje pisane od serca. Wymagania: Co najmniej 6 dni spędzonych na forum + [6d 25m 55s] Przynajmniej 60 postów napisanych na forum + [86] Konto na forum powyżej miesięca + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - Czego oczekujemy od Redaktorów: Dużej aktywności w życiu forum [Tak jest] Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum [Tak jest] Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących forum [Tak jest] Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków Redaktora [Tak jest]Zrozumiałem sir! Zwarty i gotowy sir! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Dużej aktywności w życiu forum [Tak jest] - tutaj nie do końca się zgadzam Ja jestem na tak, ale musisz poprawić aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Wielkie tak. Pisze dobre recenzje/opisy gier. W dodatku przyda się Shadowi pomoc w wywiadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 No pewka, że tak. Widać, że się stara i ogarnie posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Myślę, że jest to jedna z lepszych osób na to stanowisko Na Tak, brakuje redaktora do recenzji gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tak, wymagania spełnia, ostatnią jego recenzje z przyjemnością się czytało. Bez wątpienia przydałby się taki Redaktor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jestem jak najbardziej za! Czytałem jego twórczość na forum i z pewnością przyda się tego więcej. Marcin biegle włada polszczyzną - z czym idzie miłe czytanie jego słów. Wymagania w większości spełnia więc myślę że się dostanie w grono redaktorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Poprawna polszczyzna w małym palcu, redaktorów jest mało, a On nadaję się na to stanowisko. Spełniasz wymagania, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi