Mazowiecki Marcin 564 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Wiek: 18 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 6d 25m 55s Doświadczenie na podobnym stanowisku: Brak Dział który najbardziej ci odpowiada: Wywiady + Recenzje gier Dlaczego akurat Ty?: Swoimi recenzjami chciałbym namówić szerokie grono użytkowników do gry.Uważam również, że mogę się wziąć za przeprowadzanie wywiadów. Bardzo chciałbym rozkręcić nasze działy związane z grami. Myślę, że swoimi recenzjami/wywiadami mógłbym przykuć uwagę szerokiego grona odbiorców. Jestem tu codziennie, z rana, wieczorem i po szkole. Lubię pisać. Pisanie jest moją pasją i jeśli z wojskiem mi nie wyjdzie, będzie to drugi z moich zawodów. Staram się pisać poprawnie, przejrzyście i bez błędów ortograficznych. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Chciałbym wnieść trochę świeżości, dać od siebie recenzje pisane od serca. Wymagania: Co najmniej 6 dni spędzonych na forum + [6d 25m 55s] Przynajmniej 60 postów napisanych na forum + [86] Konto na forum powyżej miesięca + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - Czego oczekujemy od Redaktorów: Dużej aktywności w życiu forum [Tak jest] Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum [Tak jest] Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących forum [Tak jest] Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków Redaktora [Tak jest]Zrozumiałem sir! Zwarty i gotowy sir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Dużej aktywności w życiu forum [Tak jest] - tutaj nie do końca się zgadzam Ja jestem na tak, ale musisz poprawić aktywność na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Wielkie tak. Pisze dobre recenzje/opisy gier. W dodatku przyda się Shadowi pomoc w wywiadach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszejla. 1,144 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 No pewka, że tak. Widać, że się stara i ogarnie posadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Myślę, że jest to jedna z lepszych osób na to stanowisko Na Tak, brakuje redaktora do recenzji gier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilonez 779 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Tak, wymagania spełnia, ostatnią jego recenzje z przyjemnością się czytało. Bez wątpienia przydałby się taki Redaktor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,602 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Jestem jak najbardziej za! Czytałem jego twórczość na forum i z pewnością przyda się tego więcej. Marcin biegle włada polszczyzną - z czym idzie miłe czytanie jego słów. Wymagania w większości spełnia więc myślę że się dostanie w grono redaktorów Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Poprawna polszczyzna w małym palcu, redaktorów jest mało, a On nadaję się na to stanowisko. Spełniasz wymagania, jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted September 12, 2014 Root Share Posted September 12, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts