Guest I3ryk Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 1. Nick: I3ryk 2. Imię: Sebastian 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(8/10): Bawiłem się w stawiane serwerów to mam obcykane :] 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/I3ryk/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam wszystkich serdecznie mam na imię Sebuś ^^ mam 19 lat jestem bardzo spokojnym i uprzejmym człowiekiem dobrze dogaduję się z ludźmi. Dlaczego chcę zostać Adminem ? Hmm na serwerze jestem często myślę że bardzo ^^ chciałbym tak za przeproszeniem zrobić z tym serwerem porządek. Dlaczego ? Dlatego jak każdy wie rano , wieczorem nie ma admina no i wchodzą tak zwane Pokemonki ^^ no i się zaczyna czitowanie , bluzganie innych bo jak admina nie ma no to oni tam rządzą tak ? Chciałbym jeszcze dodać sytuację z moim Forum nie mam jak na wymaganiach ale lubię przesiadywać na forum itp ależ naprawdę nie mam po co. Oczywiście jak zostanę Adminem to się zmieni dlaczego ? Dlatego bo wtedy będę miał co robić pomagać :] ! 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie nie posiadam Steam ale chcę zakupić za mieś. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Moim zdaniem dużo :] Bo zawszę znajdę czas. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Robocze 5-7 H Weekendy Hmm 24 H z małą przerwą ^^ 12. Staż w grze counter strike 1.6 7 Lat z przerwami. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak byłem na swoim serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetell 21 Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 No nw :/ +wiek +amx -steam -konto dla podania Ale będe na TAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miverse 212 Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Jestem na Tak : wiek + amx + składka + steam - popraw aktywność na forum i git ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Wszystko na plus, wymagania spełniasz, jedynym minusem jest aktywność na forum. Popraw to. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrynioO 3 Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Ja również jestem na tak + Wiek + Amx + Składka + przebywanie na serwerze TAK !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3yczek 15 Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Jestem na tak spełnia wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikkibane 54 Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Na tak, często na serwie i ogarnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
majster 1 Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Na tak, wiek jest, składka plus, przekonujące podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinek 5 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 na okres próbny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak 476 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Masz do wstawienia SSY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts