Gość I3ryk Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 1. Nick: I3ryk 2. Imię: Sebastian 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(8/10): Bawiłem się w stawiane serwerów to mam obcykane :] 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/I3ryk/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam wszystkich serdecznie mam na imię Sebuś ^^ mam 19 lat jestem bardzo spokojnym i uprzejmym człowiekiem dobrze dogaduję się z ludźmi. Dlaczego chcę zostać Adminem ? Hmm na serwerze jestem często myślę że bardzo ^^ chciałbym tak za przeproszeniem zrobić z tym serwerem porządek. Dlaczego ? Dlatego jak każdy wie rano , wieczorem nie ma admina no i wchodzą tak zwane Pokemonki ^^ no i się zaczyna czitowanie , bluzganie innych bo jak admina nie ma no to oni tam rządzą tak ? Chciałbym jeszcze dodać sytuację z moim Forum nie mam jak na wymaganiach ale lubię przesiadywać na forum itp ależ naprawdę nie mam po co. Oczywiście jak zostanę Adminem to się zmieni dlaczego ? Dlatego bo wtedy będę miał co robić pomagać :] ! 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie nie posiadam Steam ale chcę zakupić za mieś. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Moim zdaniem dużo :] Bo zawszę znajdę czas. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Robocze 5-7 H Weekendy Hmm 24 H z małą przerwą ^^ 12. Staż w grze counter strike 1.6 7 Lat z przerwami. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak byłem na swoim serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 No nw :/ +wiek +amx -steam -konto dla podania Ale będe na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jestem na Tak : wiek + amx + składka + steam - popraw aktywność na forum i git ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wszystko na plus, wymagania spełniasz, jedynym minusem jest aktywność na forum. Popraw to. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrynioO 3 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ja również jestem na tak + Wiek + Amx + Składka + przebywanie na serwerze TAK !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jestem na tak spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Na tak, często na serwie i ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster 1 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Na tak, wiek jest, składka plus, przekonujące podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Masz do wstawienia SSY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi