JeloneK ;) 197 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wiek 15 Lat. Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)? 626 Godzin Doświadczenie na podobnym stanowisku ? Jakieś tam doświadczenie jest ;d Dlaczego akurat Ty? Myślę, że przyda się aktywna użytkownik forum na tym stanowisku, który mniej więcej wie o co chodzi^^ Po za tym chciałbym wreszcie ruszyć z tematy Lol'a, ponieważ nikt się nim nie zajmuje Co chciałbyś wnieść jako Gamer? Chciałbym "rozruszać" działy z LOL'a ^^ nikt się nim na zajmuje a ja gram już dość długo w tą grę i wiem co i jak Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY) League of Legends Co najmniej 2 dni spędzone na forum + Przynajmniej 50 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej dwóch tygodni + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku +/- Dużej aktywności w życiu forum Raczej aktywny jestem ;D Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum Jest c; Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących forum Jak jakiś dobry pomysł wpada to pisze, na razie wszystko ok z forum, więc nie ma co proponować Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków Gamer OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 na tak wiek doswiadczenie wymagania bedzie to 1 osoba która zajmie sie dzialem LoL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Myślę, że można dać Jelonkowi szanse. Niech w końcu każda gra posiada swoich ludzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dokładnie jak Shad. Bardzo dobrze że jesteś "aktywna" xd Spełniasz wymagania. Jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 12 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi