Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Witam, mam propozycję dotyczącą działów każdego serwera. Proponuję dodania subfora do każdego działu serwerowego - "Archiwum", gdyż jest to dla mnie bynajmniej przydatne, będę mógł sobie rzeczy już przedawnione itd. do archiwum przerzucic, potem po prostu wchodzę i mam to co chcę, i nie mam burdelu w subforach np. konkursy, resety, eventy, informacje dla adminów itd mógłbym sobie przechowywac w "Archiwum" tzw. serwerowym. Tyle ;d Pozdrawiam, mam nadzieje, że zostanie to dodane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 NIe potrzebne moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Bardzo dobry pomysl dla wszystkich ty masz co tam chcesz a my mamy porzadek + nie bedzie trzeba tyle przewijac jak najbardziej na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Bardzo się to przyda i umili gracza przegladanie forum na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jestem na Tak przyda się to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Temat do zamknięcia z tego co widzę karolek się zgodził i dodał archiwum Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jak do zamknięcia, to niech przynajmniej ten błąd nie zostanie: gdyż jest to dla mnie bynajmniej przydatne. Bynajmniej -> przecząca partykuła lub wykrzyknik potwierdzający, że Cię coś wcale nie interesuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi