Haze. 117 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Cześć , serwerownia się rozkręca , ma stałych graczy , a więc chciałbym przedstawić Wam mą propozycje o stworzenie serwera , którego u nas jeszcze nie ma. Oczywiście o reklamę i jak oplacenie serwera ( 25 sloty / 1 chowany ) będę oplacal ja z swojej kieszeni. Jezeli chodzi o moda , to zrobilibysmy ankiete - mod , ktory ma najwiecej glosow wygrywa! .. ale najpierw : co myslicie o tym , aby powstal nowy serwer? wypowiadajcie się , chce poznac Wasze zdanie na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Tylko CS:GO teraz.1.6 upada, a żeby rozkręcić serwer trzeba wydać naprawdę sporo kasy (no chyba, że masz na start 300 zł). Z CS:GO jest odwrotnie, trzeba wydać trochę więcej za serwer, ale rozkręcić go można szybko i bez wydawania kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 o pieniazki Karolku sie nie martw. Dysponuję taką kwotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Bez sens, ile ja miałem kupowanych reklam na swoim diablo ? Parę razy kupowaliśmy + serwer stał na naszym booscie i od kwietnia do końca lipca była lipa z graczami, do póki nie zrobiłem resetu i lepszej modyfikacji z Karolem. 1.6 jak dla mnie już odpada Haze, nie starczy ta jedna reklama nawet za 300 zł by rozkręcic serwer, bo wiem co było z diablo. Teraz trzeba iśc do przodu, a nie się cofac i ogarniac serwery CS:GO i je rozkręcac bo 1.6 za nie długo przestanie istniec. Edytowane 14 Września 2014 przez Lato ~wOw~ [t] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Haze zamiast 1.6 zrób CS:GO bo 1.6 tak upada ja też będę odchodzić od 1.6 gdziesz po świętach a kto wie czy za rok 1.6 to będzie historia teraz najlepiej tylko CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No ja musze kompa kupic do cs go to tez bede pykał:dZrobice serwer do GO bo w 1.6 juz ta się nie opłaca inwestowac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Jesli chlopak ma dobry pomysl i pieniadze to nie zabierajcie mu checi. Chce sie wykazac to fajnie z jego strony . Go to przyszlosc ale trzeba miec mocnego kompa i szybki internet co duzo osob zniecheca. Ja kupilem lapka za 3 tysiace i mam max 60 fpsow. To malo zeby pomyslec o takiej samej grze jak w cs 1.6 Dlatego wole 1.6 Edytowane 14 Września 2014 przez Damian? NL/PL Ja gram na kompie za 1,5k i jakoś problemów z niestabilnością nie mam xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) @up Ja mam to chyba sie KArol zamienimy W CS:GO lubie najbardziej otwieranie skrzynek (jestem hazardzista z natury) Otworzylem z 200 skrzynek ale i tak nic powyzej 15 euro nie wypadlo wiec lipa Edytowane 14 Września 2014 przez -_- Tak jak ja :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ma chęć to trzeba dać mu szansę. 1.6 upada więc proponuje CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jak koledzy wyżej, sam nie mogę tego pojąć że 1.6 upadnie. (Motywacja do kupienia nowego PC'ta.) Póki ma jakieś chęci, można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Pomysł sam w sobie nie jest głupi, tylko pytanie czy warto. Nie lepiej zainwestować w coś co da pewność rozkręcenia na dłuższy czas? Serwery 1.6 tak naprawdę upadają, a CS:GO jest naprawdę łatwo rozkręcić. Za te pieniądze można spokojnie postawić 2 PORZĄDNE serwery CS:GO i masz pewność, że nie będziesz musiał ciągle do nich dokładać. Ja z powodu braku miejsc na boost też go niestety tam nie dodam (jeżeli chcesz otworzyć serwer 1.6) Nie chodzi o podcinanie skrzydeł, chodzi oto, że 1.6 już upada, zostają same ns'y, większość odpalona, graczy z dnia na dzień ubywa i bez dużej ilości kasy (która się pewnie nie zwróci) nie ma szans na rozkręcenie go. Większe sieci już idą w stronę cs;go, bo wiedzą że 1.6 w niedługiej przyszłości upadnie, a nikt nie chce zostać z ręką w nocniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No to mozemy zrobic serwer cs go , only dd2 25 slottow (1 chowany ). Poczekajmy na moją wypłate i wtedy będziemy pracować nad serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 lepiej ztobić awpmap/tp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Only dd2 super sprawa z chęcią zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 @adanoi pomyslimy i o tp. Ale pierw zrobmy only dd2 i rozkręćmy go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ja mogę zrobić serwer, ale ty będziesz się musiał nim opiekować. Czyli ja mogę być technikiem, ale ty musiałbyś zajmować się adminami i działem serwera. Opłacenie serwera zależy od TR jakie chcesz na nim mieć. Dalsze informację możesz otrzymać u mnie na GG/PW/STEAM/TS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam Haze nie znam się na stronach technicznych 1.6 czy CS:GO , ale jedno wiem napewno mogę dać gotówke i z wielką przyjemnością pomogę finansowo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ja jestem za tym zeby na FFA bylo 31 slotow bo non stop jest full 25/25 Wiem sa to koszty ale nwm ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Niedługo będę powiększał o kilka, ale jest problem z tymi ciągłymi "Sesja jest niedostępna" przez Valve. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 A przez co jest sesja niedostępna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 To nie temat na takie dyskusje, ale problem z sesją to wina tego iż serwer stracił połączenie z Valve. Zanim połączysz się z serwerem, łączy cię z poczekalnią Valve i dopiero potem z serwerem, jeżeli serwer nie połączy się z Valve, ty nie wejdziesz na serwer, a czasami zdarzają się takie problemy, a ostatnio nawet coraz częściej. Dzieje się tak prawie wszędzie. Koniec ze spamem, teraz tylko komentarze na temat tego jaki mod i jaka ilość slotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 TeamPlay Ja mogę się dołożyć na składkę bo to dobry typ serwera do cs:go przydatny dla osób które chcą poprawić skila a także nauczyć się nowych taktyk. Ilość slotów 20? + ukryty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jak dla mnie TeamPlay. Sloty = mysle ze 25,a nawet 20 wystarczy (+ 1 ukryty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Naxiu dobrze gada ! Polać mu ! Jeżeli chodzi o jakiś serwer CS:GO to proponuje jedynie właśnie TeamPlay ... ewentualnie Zombie Hmm.. sloty ... max 25 (+ ukryty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Też jesteśm za tym żeby serwer TP dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi