Jump to content

Skrócenie czasu rundy

ibrnvski

Recommended Posts

Sieema. Pisałem z jednym graczem i w sumie chyba oboje wpadliśmy na pomysł, by skrócić czas rundy z 2:00 minut do 1:30. Plusy? Myślę, że są - do minuty resp, na spokojnie - też trzeba brać pod uwagę (I TU DO WSZYSTKICH ADMINÓW) by nie karać tak banami za resp, to trochę zniechęca graczy. Trzeba konkretnie powiedzieć dokąd jest resp i jeśli gracz jest sam na kilku CT/kilkunastu, to nie ma sensu dawać mu bana. Ja miałem kilka takich przypadków, popełniłem błąd i jeśli zostanie ta minuta do końca rundy, myślę, że gracze zaczną spinać dupsko by lecieć na bombsite'a, podłożyć tą pakę i grać dalej. To trochę przyspieszy tempo gry. Co sądzicie o tym pomyśle?

Jestem na nie. Za krótko by była rozgrywka... ani pochodzić po cichu po mapie bo musisz wszystko szybko robić. 

A resp jest na respie TT do skrzynki <jak się idzie na Anarchię> do skrzynki na ciemni w tym tuneliku i do skrzynki na tym balkonie. 

Ja rowniez jestem za tym , zeby skrocic czas respawnu o 15sekund. Skracanie czasu o 30sec nie wchodzi w gre - wszystko na szybkiego trzeba robic.

• Like 1

Zastanawiałem się nad tym ostatnio gdy gadaliśmy na serwie/steam, nie pamiętam ale mniejsza z tym, do rzeczy.

Myślę że jest to pomysł z jednej strony dobry bo nie będzie banów za "Resp TT", z drugiej wcale mi się on nie podoba, dlaczego? Dlatego że jeżeli ten TT siedzi na respie, i dostaje bana, to widocznie nie czytali regulaminu, i ban jest słuszny. Za drugim razem taka osoba już wie co czeka go, gdy będzie siedział na respie.

15 sekund też nie wchodzi w grę, nie po to ktoś pisał ten regulamin żeby on nie był zauważalny przez niektórych graczy. Bany banami, nie każdy jest taki że po jednym banie od razu zrezygnuje, a nauczkę będzie miał, i na pewno ten incydent zapamięta. 

Ktoś się zgadza, ktoś jest innego zdania? Czekam na wasze wypowiedzi.

Miałem głównie na myśli ten nieszczęsny resp TT. Żeby nie karać za każdym razem tylko ich jakoś "pogonić" :) Ale skoro większość jest na nie, niech runda zostaje przy 2 minutach. Myślę, że temat do zamknięcia.
Pozdrawiam.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Wyjaśnione.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy