TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 siemanko chciałem się z wami pożegnać mam co raz mniej czasu na granie po 2 coraz bardziej martwi mnie atmosfera na serwerze jak dla mnie coś się niestety zje**** nie podoba mi się nie mam zamiaru kłócić się z jakimiś dzieciakami lub gościem który ma admina i myśli , że może wszystko ... może wpadnę tam czasami ale to rzadko chciałbym pozdrowić warranta kinge kropka natalje laserro i ludzi z którymi się dobrze grało i gadało pozdrawiam stuff , fns , tylkoczystamaria ELOOOOOOOOOOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRRanT 4 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Dzieki za pozdrowienia , rowniez pozdrawiam 3maj sie ziomus ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Szkoda 3maj sie i Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 bajoo . : c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ciaooo, powodzenia ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Narazicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 siemanko chciałem się z wami pożegnać mam co raz mniej czasu na granie po 2 coraz bardziej martwi mnie atmosfera na serwerze jak dla mnie coś się niestety zje**** nie podoba mi się nie mam zamiaru kłócić się z jakimiś dzieciakami lub gościem który ma admina i myśli , że może wszystko ... może wpadnę tam czasami ale to rzadko chciałbym pozdrowić warranta kinge kropka natalje laserro i ludzi z którymi się dobrze grało i gadało pozdrawiam stuff , fns , tylkoczystamaria ELOOOOOOOOOOOO Stary nie pierdziel. ;d Po co odchodzisz? NIe masz co robić? Zostajesz, ale to już ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 hahaha oj Karol Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 zostań bo Karol Ci neta zetnie ;D a tak serio nie odchodz ja będę mieć znów admina to te dzieci unstopuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 co tam Karol może hehehe znaczy wiesz nie chodzi mi tylko i wyłącznie o "dzieci" bo niektórzy nawet +16 zachowują się jak dzieciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Tu jest twój dom i tu masz zostać. A idiotami 16+ się nie przejmuj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 No właśnie @up dobrze gada XD POLAC MU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Meeendo ;c zostajesz i koniec ! ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Narka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi