Kacperek:P 1 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 (edited) 1. Nick: xLast2. Imię: Kacper3. Wiek:164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka (Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/xLast/193.33.177.166:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem uczniem 1 liceum lubię sport najbardziej piłkę nożną i jestem przyjaznym typkiem.Myślę że na tyle ile gram gra bardzo dużo chiterów oraz innych nie przestrzegających regulaminu wprowadze dobrą atmosferę i będę banował za karygodne zachowania gram dużo więc będę ,,łapał nieprzestrzegających regulaminu``9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Bardzo dużo codziennie moge grać po 4-5 godzin albo 2-3 godziny11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze(14-18)Weekendy(8-10,15-18)12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak Bardzo zależy mi aby być tu adminem uwielbiam ten server i chciałbym wprowadzić dobrą atmosfere. Inka Co do bana za skan poszłem do wc a brat mi pisał przekleństwa oraz robił skany itp. Oraz poprawiłem się z tych banów i błagam żebyście dali mi szansę zmieniłem się już nie klne na serverze nie skanuje oraz z szacunkiem odnoszę sie do adminów oraz graczy . Edited September 20, 2014 by Kacperek:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny. 415 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 (edited) Jestem na nie, podanie mało rozbudowane i nawet gametrackera nie ma. Brak wymagań, konto dla podania. Edited September 18, 2014 by Sung Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruskiee 31 Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Na razie na NIE, brak wymagań, konto dla podania. Wróć jak będziesz miał większą aktywność na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh15 119 Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Jestem na tak.Jest miły często go widzę na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilonez 779 Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Łaadnaaaa historia banów. Jestem na nie. Nie tak dawno ban za skan, admin ma dawać przykład. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiD 0 Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Przyjazny typek, często gra na servie. Myślę, że można mu dać szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twist 5 Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Dobry typek. Często gra na serverze a ostatnio mało adminów jest w godzinach wieczornych. Sądzę, że warto dać mu szanse. Zawsze przecież można zabrać mu admina jeśli nie spełniał by wymagan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
welPa:D 0 Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 daje + za to ze dosyc czesto jest na serwie i ogarnia to w miare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan.Asek 0 Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 (edited) Daje + . Czesto widze go na serwerze. Jest miły i jest ogarniety ... :D Edited September 20, 2014 by Pan.Asek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,930 Posted September 21, 2014 Root Share Posted September 21, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dla mnie za szybko piszesz te podania. Nadrób aktywnosć na forum i zapraszam za tydzień. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts