Fixer 7 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Imię: Dominik Wiek: 17 Staż na forum: 2012-10-20, 19:02 - Dołączyłem. Doświadczenie w moderowaniu: Miałem 2 własne fora i moda na dwóch innych. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Dużo. Dlaczego właśnie Ty: dużo czasu spędzam przed komputerem więc często zaglądam na forum, w związku z czym będę starał się o porządek na forum. 1. Brak Warnych - Tak2. Musisz mieć +15Lat - Tak3. Minimalna Ilość postów: 50. - Nie. Posty nie oznaczają dobrego moderatora.4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. - Nie. Ale nadgonię.5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. - Tak.6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. Tak.7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. - Tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja jestem na Nie nie rozpisałeś się ale mi to tam nie przeszkadza ale na forum zarejestrowałeś się dosyć dawno a mało się udzielasz prawie wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jestem na nie. Nie postarałeś się przy podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Podanie słabo napisane jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Oczywiście + za Piotrków ale no za mało napisałeś w podaniu Napisz coś więcej a będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jestem na NieNie rozpisałeś sięMało aktywny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 na nie -podanie nie przekonuje -mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Mi Paweł podanie zamknął dlatego, że słabo rozpisałem się, ale Ty to już w ogóle wiele wiele mniej ode mnie się rozpisałeś xDNie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na nie. Posiedź trochę na forum , i jeszcze raz złóż :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Rzadko Cię widuje niestety. Sorry ale jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na nie-każdy postarał się dobrze napisać podanie, a ty tak jakoś.. bleh ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Również jestem na nie. Podanie w ogóle nie jest przekonujące, są lepsi kandydaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi