Fixer 7 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Imię: Dominik Wiek: 17 Staż na forum: 2012-10-20, 19:02 - Dołączyłem. Doświadczenie w moderowaniu: Miałem 2 własne fora i moda na dwóch innych. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Dużo. Dlaczego właśnie Ty: dużo czasu spędzam przed komputerem więc często zaglądam na forum, w związku z czym będę starał się o porządek na forum. 1. Brak Warnych - Tak2. Musisz mieć +15Lat - Tak3. Minimalna Ilość postów: 50. - Nie. Posty nie oznaczają dobrego moderatora.4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. - Nie. Ale nadgonię.5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. - Tak.6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. Tak.7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. - Tak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
precel 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 ja jestem na Nie nie rozpisałeś się ale mi to tam nie przeszkadza ale na forum zarejestrowałeś się dosyć dawno a mało się udzielasz prawie wcale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Jestem na nie. Nie postarałeś się przy podaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Podanie słabo napisane jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Washi 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Oczywiście + za Piotrków ale no za mało napisałeś w podaniu Napisz coś więcej a będę na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Jestem na NieNie rozpisałeś sięMało aktywny jesteś Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sS 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 na nie -podanie nie przekonuje -mało na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Mi Paweł podanie zamknął dlatego, że słabo rozpisałem się, ale Ty to już w ogóle wiele wiele mniej ode mnie się rozpisałeś xDNie ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extreme 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Na nie. Posiedź trochę na forum , i jeszcze raz złóż :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrillex Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Rzadko Cię widuje niestety. Sorry ale jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pads. 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Jestem na nie-każdy postarał się dobrze napisać podanie, a ty tak jakoś.. bleh ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Również jestem na nie. Podanie w ogóle nie jest przekonujące, są lepsi kandydaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,970 Posted January 6, 2013 Root Share Posted January 6, 2013 CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts