Zimny. 415 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: Sung 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 16lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 <- Ale tak jak każdy ciagle sie ucze. 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak ( Tylko przy laptopie ) 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Sung/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Wiem że niegram długo na tym serwerze ale, dużo razy gracze łamią regulamin np. Skanuja gdy nie ma admina, nie robia cel mapy tylko siedza i bawia sie zm. Jestem kulturalnym chłopakiem, ale wiadomo każdego poniosą nerwy i sie zdarzy takie nie mile slowo. Mam tutaj przegrane 1812 minut ale ciagle to leci w góre. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tak jak każdy chodzę do szkoły wiec dziennie moge poswiecic 2/4h, na serwerze. A w weekendy to te godziny beda różnie raz mniej raz wiecej. Posiadam VIP'a i Slota więc na serwer moge wejść w każdej godzinie, gdy bedzie to potrzebne. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:W dni robocze to codziennie ( do soboty). Od 15:10 do 17/18. W weekendy to będzie różnie. Przeważnie to od 11 do 13 i od 17 do 19. Ale wiadomo każdemu może wypaść jakaś sprawa. 12. Staż w grze counter strike 1.6: W cs'a juz gram bardzo duzo zaczołem grać gdy mialem 11lat, wieć moj staż wynosi 5 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak miałem admina wiele razy na serwerach ZombieMod i DeathRun. @Ruskiee masz racje z ta literowka. Przepraszam Edytowane 21 Września 2014 przez Sung 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jestem na tak : Mikrofon + Składka + wiek + amx + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Razi mnie tylko "zaczołem" xd. Fakt masz krótki staż, ale jestem za okresem próbnym. Wymagania jako tako spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiD 0 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Poparłem pierwszą kandydaturę. Tutaj również jestem na tak. Miły i aktywny gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jestem na TAK ! Skoro Ilonka mu daje szanse to ja też , gram coraz mniej myślę że bd się spełniał w roli admina. + amx + wiek + składka + mikro "duzo zaczołem grać" myślę że to literówka przy szybkim pisaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperFrankie 5 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jestem na Tak. + AMX + Wiek + Mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi