lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Igrzyska śmiercigatunek: ThrillerKatniss pochodzi z Dwunastego Dystryktu, jednego z najbiedniejszych regionów w państwie Panem. Kiedy jej młodsza siostra zostaje wylosowana do udziału w Głodowych Igrzyskach, corocznym turnieju organizowanym przez bezwzględne władze, Katniss zgłasza się, by zająć jej miejsce. Musi opuścić nie tylko rodzinę, której jest żywicielką, ale i Gale’a, który zdaje się kimś więcej niż przyjacielem. Aby ich jeszcze zobaczyć, musi zwyciężyć w transmitowanych przez telewizję Igrzyskach. Przeżyć może tylko jeden uczestnik. Pochodzący z biednego dystryktu i nie szkoleni w walce Katniss i chłopak Peeta, w oczach widzów skazani są na porażkę. Igrzyska są jednak nieprzewidywalne. Między młodymi rodzi się uczucie, a odważna szesnastolatka rozpala w ludziach nadzieję na zmiany. Staje się symbolem buntu i walki z niesprawiedliwością. Jednak jeśli kiedykolwiek ma zobaczyć jeszcze rodzinny Dystrykt 12, musi dokonać rzeczy niemożliwych..zrodlo : filmweb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Fajne, fajne. Tylko że nie oglądałem, ewa mówi że to fajne tylko nie tak jak książka. Ogółem film do polecenia. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dużo osób mi go polecało ale nie miałem okazji jeszcze bo jest dużo lepszych filmów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Może fajne ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 fajne, oglądałam i czytałam książkę . i powiem, że książka "leppsiejsza", bo w filmie nie ma takich szczegółów jak w książce Ale film polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 o ksiązek to ja nie czytam jedynie to o Barcelonie czytam ale nadal nie skonczylam czytac ksiazki o Messim a tu juz inne czekają ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 niezlyLOL., za dużo rzeczy na głowie . No, nie każdy czyta książki nałogowo . ;o. Ale serio, w książce więcej szczegółów ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja jak czytam to odrazu usypiam przy ksiazce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 niezlyLOL., haha, tak nie można ;p. Przecież to niemożliwe.. no, zależy jeszcze jaka ta książka . Ta była.. bardzoo ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja przy wszystkich spie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Fajny film . Polecam . 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi