lolcia 786 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Igrzyska śmiercigatunek: ThrillerKatniss pochodzi z Dwunastego Dystryktu, jednego z najbiedniejszych regionów w państwie Panem. Kiedy jej młodsza siostra zostaje wylosowana do udziału w Głodowych Igrzyskach, corocznym turnieju organizowanym przez bezwzględne władze, Katniss zgłasza się, by zająć jej miejsce. Musi opuścić nie tylko rodzinę, której jest żywicielką, ale i Gale’a, który zdaje się kimś więcej niż przyjacielem. Aby ich jeszcze zobaczyć, musi zwyciężyć w transmitowanych przez telewizję Igrzyskach. Przeżyć może tylko jeden uczestnik. Pochodzący z biednego dystryktu i nie szkoleni w walce Katniss i chłopak Peeta, w oczach widzów skazani są na porażkę. Igrzyska są jednak nieprzewidywalne. Między młodymi rodzi się uczucie, a odważna szesnastolatka rozpala w ludziach nadzieję na zmiany. Staje się symbolem buntu i walki z niesprawiedliwością. Jednak jeśli kiedykolwiek ma zobaczyć jeszcze rodzinny Dystrykt 12, musi dokonać rzeczy niemożliwych..zrodlo : filmweb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extreme 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Fajne, fajne. Tylko że nie oglądałem, ewa mówi że to fajne tylko nie tak jak książka. Ogółem film do polecenia. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fixer 7 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Dużo osób mi go polecało ale nie miałem okazji jeszcze bo jest dużo lepszych filmów :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Może fajne ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effcia 25 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 fajne, oglądałam i czytałam książkę . i powiem, że książka "leppsiejsza", bo w filmie nie ma takich szczegółów jak w książce Ale film polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 o ksiązek to ja nie czytam jedynie to o Barcelonie czytam ale nadal nie skonczylam czytac ksiazki o Messim a tu juz inne czekają ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effcia 25 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 niezlyLOL., za dużo rzeczy na głowie . No, nie każdy czyta książki nałogowo . ;o. Ale serio, w książce więcej szczegółów ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 ja jak czytam to odrazu usypiam przy ksiazce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effcia 25 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 niezlyLOL., haha, tak nie można ;p. Przecież to niemożliwe.. no, zależy jeszcze jaka ta książka . Ta była.. bardzoo ciekawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 ja przy wszystkich spie :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLiBeReK 4 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Fajny film . Polecam . 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts