Senrox 869 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Otwieram rekrutacje ponieważ serwer jest nowy i potrzeba na szybko adminów Proszę o zgłaszanie podań z tym wzorem: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): 5. Mikrofon(Tak/Nie): 6. Składka (Tak/Nie): 7. Link do swojego GT**: 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) potrzeba 4-5 adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 1. Nick:Gemciu2. Imię:Tomasz3. Wiek:144. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):Brak ale sądze że na tsie ktoś mnie pouczy5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka (Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:Nie wyświetla mi nicku nie wiem czemu8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Ponieważ na serwie gdy nie ma admina jest m.in to: Gracz .... zaatakował gracza .... a to denerwuje innych graczy9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 2h dziennie, zależy w jaki dzień10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Nie mam jeszcze stałego planu więc nie wiem zbyt11. Staż w grze counter strike Global Offensive:4 miesiące12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak lecz nie na GO** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: Jaskier | Iorweth2. Imię:Adrian 3. Wiek:164. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): Słaba ale się go szybko naucze5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie6. Składka (Tak/Nie): Jeśli będzie potrzeba to zapłace7. Link do swojego GT**: Także nie wyświetla mi nicku 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Chce pomóc w rozwoju serwera i wprowadzić na niego miłą atmosfere9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: około 3h10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: W dni robocze od 17, a w weekendy 10-1511. Staż w grze counter strike Global Offensive: około 2-3 tygodni12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie Edytowane 25 Września 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 zgłoś się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: Neffiu2. Imię: Maciek3. Wiek: 164. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): małe, ale się douczę jeśli będzie potrzeba.5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Jeśli będzie trzeba 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Neffiu/91.185.185.20:27161/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chce pomóc w rozwoju serwera 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2h w weekend do 5h10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: w dni robocze 17-23, a weekendy zazwyczaj 15-211. Staż w grze counter strike Global Offensive: 269H12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: w cs:go niestety nie ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 27 Września 2014 przez Neffiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 zgłoś się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 PRZYPOMINAM O REKRUTACJI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik0811 2 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) 1. Nick:GrubSon2. Imię:Dominik3. Wiek:164. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):Dobre .5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka (Tak/Nie):Jęsli będzie trzeba ...7. Link do swojego GT**:Nie wyświetla mi się nick .. :{8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Dominik lat 16 gam w cs 1.6 od 3 lat a w cs go od 6 miesięcy mam range kalach 2 :] ;p9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Jak są osoby to jestem caly czas ...10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Robocze dni gram mało ale w weekendy najwięcej .11. Staż w grze counter strike Global Offensive:U kolegi miałem admina i ogarniam :}12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak .** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 19 Października 2014 przez dominik0811 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik0811 2 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Napisalem już :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Przypominam o rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick:UsmiechnijSieJakSMILEY 2. Imię:Kamil 3. Wiek:16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):10/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:jescze na tym serwie nie grałem, ale będę no lajfił 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Kamil niektórzy mnie już tu znają i potrzeba adminów, a byłem już na DD2 w cs 1.6 PS. nie martwcie się poprawię aktywność na serwie i jestem ogarnięty 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?-4 godz. w tygodniu, całe dnie w weekendy 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze 3-4h, weekendy całe dnie 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: Dopiero grać zaczynam 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak i jestem nadal ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 12 Grudnia 2014 przez UsmiechnijSieJakSMILEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jak zobaczę że będziesz grał to ci go dodam Narazie odrzucam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 1. Nick: Dubstep * BenQ2. Imię: Michał3. Wiek: 164. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): średnie bardziej amxx z 1.65. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak (Sms i przelew)7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Dubstep%20%2A%20BenQ/91.185.185.20:27161/ http://www.gametracker.com/player/Dubstep/91.185.185.20:27161/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Michał interesuję się esportem oraz muzyką klubową.W tej chwili kształce sie w zawodzie Sprzedawca. Jestem doświadczonym graczem 1.6 oraz Cs:Go. Z ciekawości zdarzyło mi się włączyć Czity, lecz po odpaleniu odrazy z tego zrezygnowałem ponieważ nie było to ani przyjemne ani uczciwe wobec innych graczy lecz dowiedziałem sie o wszyskich ustawieniach aim czy wh jestem rzadko w domu gram tylko w weekdendy csgo poniewaz nie mam czasu na granie bo trzeba zajac sie nauka i -||- zawodu u pracodawcy. Otrzymujac Rangę Admin będe starał się stworzyć klimat 100% kulturalny i zabawny po to gdy ktoś wychodząc z serwera nie zapomniał że na tym serwerze przeżył swoje najlepsze godziny życie niż gdzie indziej czy kiedykolwiek 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: weekdendy 10-15:3011. Staż w grze counter strike Global Offensive: chyba 5-7 mies12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: w csgo nie** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Może i nie mam dużo godzin na serwerze ale to z racji tego że niedawno zauważyłem że powstał serwer. Spróbuje uczęszczać jak najczęściej będe mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twist 5 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick: MeChAnIcZnA PoMaRaŃcZa2. Imię: Artur3. Wiek:174. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): jeżeli nic się nie zmieniło i jest tak jak w 1.6 to bardzo dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka (Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/MeChAnIcZnA%20PoMaRa%C5%83cZa/91.185.185.20:27161/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chciałbym pomagać innym w miare możliwości. Opisywać się nie bede bo moje podanie jest na serwerze zm. Nie widze potrzeby aby czytać to samo ponownie.9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w tygodniu ok 1-2 godz. dziennie10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: ostatnio różnie gram ale jestem codziennie na serwerze w godzinach popołudniowych11. Staż w grze counter strike Global Offensive: około miesiąca12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: tak** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 9 Stycznia 2015 przez twist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Odrzucone /Staracie się o admina a nawet 10h nie macie przegranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 @@REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramos^^ 6 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 1. Nick: Aramos2. Imię:Mikołaj3. Wiek:154. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): Średnio ale w każdej chwili można się lepiej zapoznać 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka (Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Aramos/91.185.185.20:27161/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Mikołaj, interesuje się piłką nożną i esportem Wiele osób na serwerze mnie kojarzy i nie którzy z nich zachęcali mnie do złożenia podania o admina. Chciałbym na serwerze wprowadzić miły i kulturalny klimat,aby gracz wychodząc z serwera miał na twarzy uśmiech i cieszył się, że w miły sposób spędził wolny czas 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od 2-4 godzin Zależy jeszcze to od dnia 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: W dni robocze to wieczorami aa w weekendy 13-20 dostępny 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: około 2 miesięcy 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: W GO nie ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Przyjęty, pisz PW i polecam przeczytanie tematu "DLA ADMINÓW" i popraw aktywność na forum Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Classic Team Gemciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) 1.Nick: Mr.Saper 2.Imię: Kamil 3.Wiek: 16 4.Znajomość Smx: Średnie 5.Mikrofon: Tak 6.Składka: Jeżeli będzie trzeba to moge 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/account/manage/ 8.Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Kamil lubie grać w gry akcji uprawiać różne sporty zimowe oraz moim hobby jest granie na gitarze mam także psa o imieniu Tosia dlaczego ja? ponieważ, jestem sprawiedliwy ucze sie na swoich błędach mam dobrą pamięć więc szybko naucze się komend dużo osób na serwerze mnie lubi no i to chyba byłoby na wszystko. 9.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze? Gram najczęściej wciągu jednego dnia tak 2-3 godz. minimalnie. 10. W jakich godzinach grasz:Wchodze codziennie. 11.Staż w grze Counter Strike Global Offensive:Około 8 miesięcy. 12. Czy byłeś już Adminem?: Tak byłem i ogarniałem. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Mr.Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) To jest podanie? do godziny 16 masz poprawić inaczej odrzucam @@Pisz pw, podanie przyjęte Edytowane 23 Stycznia 2015 przez careamsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 1. Nick: Pride 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre (naxiu powiedział, że w razie czego mi pomoże ) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: Przed zmianą nicku -> http://www.gametracker.com/player/%E0%BC%BC%20%E3%81%A4%20%E2%97%95_%E2%97%95%20%E0%BC%BD%E3%81%A4/91.185.185.20:27161/ po zmianie -> http://www.gametracker.com/player/Pride/91.185.185.20:27161/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Często gdy gram na serwerze jest jakiś AFK lub ludzie nie przestrzegają zasad kultury. Adminów jest dosyć mało więc chcę pomóc w ogarnięciu serwera. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-3h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze 19-21 Weekendy 16-20 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: 2 miesiące :v 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: W CS:GO niestety nie ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Pozdro dla gemcia ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Przyjęty, zgłoś się na pw. Proszę o przeczytanie tematu "DLA ADMINÓW" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi