ibrnvski 26 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cześć. Ostatnio miałem sporo wolnego czasu, myślałem trochę nad tym jak serwer pobudzić a raczej graczy i adminów. Może zorganizować jakiś turniej? Admini vs Gracze? Zasady w stylu ESL: 5on5, mapa zostaje DD2, MR12, serwer postawi się na okres turnieju na hasło. Mogłoby się zrobić zapisy do danego dnia - np października (jeśli chodzi o graczy). A 5 adminów, może wylosować PaPkU. Myślę, że graczy będzie sporo - w sumie fajna sprawa, stała 5tka adminów na kilka ekip 5tkowych graczy Jeśli chodzi o nagrodę, może jakieś VIPy na miesiąc? Warto pomyśleć nad tym. Czekam na opinie. Aloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/23760-turniej-cs-classicpl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ooooo. Mój błąd :/ /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi