ibrnvski 26 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Cześć. Ostatnio miałem sporo wolnego czasu, myślałem trochę nad tym jak serwer pobudzić a raczej graczy i adminów. Może zorganizować jakiś turniej? Admini vs Gracze? Zasady w stylu ESL: 5on5, mapa zostaje DD2, MR12, serwer postawi się na okres turnieju na hasło. Mogłoby się zrobić zapisy do danego dnia - np października (jeśli chodzi o graczy). A 5 adminów, może wylosować PaPkU. Myślę, że graczy będzie sporo - w sumie fajna sprawa, stała 5tka adminów na kilka ekip 5tkowych graczy Jeśli chodzi o nagrodę, może jakieś VIPy na miesiąc? Warto pomyśleć nad tym. Czekam na opinie. Aloha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/23760-turniej-cs-classicpl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrnvski 26 Posted September 26, 2014 Author Share Posted September 26, 2014 Ooooo. Mój błąd :/ /Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts