mateusz200027 27 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Wiem, że mam od tego temat, lecz chcę aby każdy to zauważył. Proszę o podwyższenie expa, ponieważ od 8300 poziomu nie da się już expić. Kolejnym bugiem są gigantyczne lagi w godzinach nocnych. Proszę o napisane dokładnej daty i godziny podwyższenia expa i o ile %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLd. DuBSteP 2 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 no fakt podwyższenie expa się przyda bo nie mogę nawet 7k wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Wiem, że mam od tego temat, lecz chcę aby każdy to zauważył. Proszę o podwyższenie expa, ponieważ od 8300 poziomu nie da się już expić. Kolejnym bugiem są gigantyczne lagi w godzinach nocnych. Proszę o napisane dokładnej daty i godziny podwyższenia expa i o ile %. EXP'a trochę zwiększę a jeśli chodzi o lagi w godzinach nocnych to na pewno nie jest to wina pluginów, modyfikacji wgranych na serwer. Napiszę jutro do hostingu i wyjaśnię sprawę z lagami bo do tej pory nikt tego nie zgłaszał. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dodatkowo są bugi z monetami. Miałem 200/300 monet , a teraz mam 6 nie wiem jakim cudem. Chyba , że ktoś wbił na mój nick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Rezerwacja nicku jest darmowa. Wystarczy dobrze przeglądać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi