mateusz200027 27 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Wiem, że mam od tego temat, lecz chcę aby każdy to zauważył. Proszę o podwyższenie expa, ponieważ od 8300 poziomu nie da się już expić. Kolejnym bugiem są gigantyczne lagi w godzinach nocnych. Proszę o napisane dokładnej daty i godziny podwyższenia expa i o ile %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLd. DuBSteP 2 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 no fakt podwyższenie expa się przyda bo nie mogę nawet 7k wbić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 984 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Wiem, że mam od tego temat, lecz chcę aby każdy to zauważył. Proszę o podwyższenie expa, ponieważ od 8300 poziomu nie da się już expić. Kolejnym bugiem są gigantyczne lagi w godzinach nocnych. Proszę o napisane dokładnej daty i godziny podwyższenia expa i o ile %. EXP'a trochę zwiększę a jeśli chodzi o lagi w godzinach nocnych to na pewno nie jest to wina pluginów, modyfikacji wgranych na serwer. Napiszę jutro do hostingu i wyjaśnię sprawę z lagami bo do tej pory nikt tego nie zgłaszał. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srubson 50 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Dodatkowo są bugi z monetami. Miałem 200/300 monet , a teraz mam 6 nie wiem jakim cudem. Chyba , że ktoś wbił na mój nick... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Rezerwacja nicku jest darmowa. Wystarczy dobrze przeglądać forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts