kamil11311 17 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 1. Nick: PonuryGrabarz 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5 ale postaram sie jak najszybciej ogarnac na blache 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/PonuryGrabarz/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: No to tak, Mam na imię Kamil, mieszkam na dolnymsląsku, interesuje sie piłka nożna oraz muzyka, dlaczego ja? Ponieważ, chcialbym pomóc w walce z graczami łamiacymi regulamin oraz spędzam dużo czasu na serwerze 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: niestety nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-4h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w dni robocze po 15-17 w weekendy od poludnia 12. Staż w grze counter strike 1.6 5lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) nie, ale trzeba się spróbować w tej roli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetell 21 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Dobra jestes fajny,miły ok. ale nw czy dasz sobie rade: +gt +wiek -amx -brak steam Ale myśle że okres próbny bedzie sprawiedliwy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Bot 6 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Jestem na powody: -brak steam (mało ważne ale zawsze coś) -amx - totalny "bot' jeśli ty chesz miec admina a nie wiesz gdzie jest txt na takich mapach jak Max to dla mnie jest totalne dno. Vetell moze potwiedzic, On wie o co chodzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3yczek 15 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Jestem na tak -/+ amx (ale to nie jest trudne i nadrobi ) + wiek + micro +gt +składka A do większości jak ma być dobrym adminem to steam jest nie potrzebny , ps ja też nie mam steama i jakoś problemów niema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miód Malina :P 2 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Jestem na NIE -amx -brak steam -totalny nie ogar (niewie gdzie jest txt i inne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolik 0 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Jestem na nie powody up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikkibane 54 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Ja dalbym okres próbny. Miał nadrobić forum, jest teraz na nim aktywny. Poza tym ogarnięty z niego gracz i ladnie zglasza mi graczy lamiacych regulamin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil11311 17 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Dobra bylo miło wycofuje się z podania niestety bo jestem nobem oraz nie ogarniam zycia i gry "nie wiem gdzie txt" dziekuje, dobranoc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Więcej takich ludzi na forum proszę. Ciemnym ludem łatwiej manipulować. Jak wiesz że koleś kłamie i myślisz że dasz rade ogarnąć to po co się wycofujesz? Nie lubię ludzi którzy rezygnują z czegoś przez opinię innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil11311 17 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 bo poprostu nie ogarniam tego co sie dzieje na serwie, np Hard Bass niewiadomo czemu stracil admina, a byl bardzo dobry ogarnial i wszystko a poprostu widzę ze ludzie mnie nie chca to ze tak powiem nie pcham sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinek 5 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Z tego co wiem poleciało pożegnanie więc elo! Na nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,930 Posted October 4, 2014 Root Share Posted October 4, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts