kamil11311 17 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 1. Nick: PonuryGrabarz 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5 ale postaram sie jak najszybciej ogarnac na blache 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/PonuryGrabarz/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: No to tak, Mam na imię Kamil, mieszkam na dolnymsląsku, interesuje sie piłka nożna oraz muzyka, dlaczego ja? Ponieważ, chcialbym pomóc w walce z graczami łamiacymi regulamin oraz spędzam dużo czasu na serwerze 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: niestety nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-4h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w dni robocze po 15-17 w weekendy od poludnia 12. Staż w grze counter strike 1.6 5lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) nie, ale trzeba się spróbować w tej roli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dobra jestes fajny,miły ok. ale nw czy dasz sobie rade: +gt +wiek -amx -brak steam Ale myśle że okres próbny bedzie sprawiedliwy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki Bot 6 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jestem na powody: -brak steam (mało ważne ale zawsze coś) -amx - totalny "bot' jeśli ty chesz miec admina a nie wiesz gdzie jest txt na takich mapach jak Max to dla mnie jest totalne dno. Vetell moze potwiedzic, On wie o co chodzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jestem na tak -/+ amx (ale to nie jest trudne i nadrobi ) + wiek + micro +gt +składka A do większości jak ma być dobrym adminem to steam jest nie potrzebny , ps ja też nie mam steama i jakoś problemów niema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miód Malina :P 2 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jestem na NIE -amx -brak steam -totalny nie ogar (niewie gdzie jest txt i inne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolik 0 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jestem na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ja dalbym okres próbny. Miał nadrobić forum, jest teraz na nim aktywny. Poza tym ogarnięty z niego gracz i ladnie zglasza mi graczy lamiacych regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dobra bylo miło wycofuje się z podania niestety bo jestem nobem oraz nie ogarniam zycia i gry "nie wiem gdzie txt" dziekuje, dobranoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Więcej takich ludzi na forum proszę. Ciemnym ludem łatwiej manipulować. Jak wiesz że koleś kłamie i myślisz że dasz rade ogarnąć to po co się wycofujesz? Nie lubię ludzi którzy rezygnują z czegoś przez opinię innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 bo poprostu nie ogarniam tego co sie dzieje na serwie, np Hard Bass niewiadomo czemu stracil admina, a byl bardzo dobry ogarnial i wszystko a poprostu widzę ze ludzie mnie nie chca to ze tak powiem nie pcham sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Z tego co wiem poleciało pożegnanie więc elo! Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi