™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Witam chciałbym zaproponować wgranie pluginu takiego jak przechodzenie graczy z drużyny chodzi mi o to żeby np do 10sek na respie włączyć przenikanie bo np chce zraszować szybko to blokują albo godzine kupują. Plugin tutaj: http://amxx.pl/topic/36036-przechodzenie-przez-graczy-z-druzyny/ Co o tym myślicie wypowiadajcie się. Edytowane 2 Października 2014 przez ™_2k8_Ho0liganS_™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 jestem za ! Bardzo przydatne takie cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Myślę że nie przeglądasz forum, bo już taki temat niedawno był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Można zamknąć jak tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi