™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Witam chciałbym zaproponować wgranie pluginu takiego jak przechodzenie graczy z drużyny chodzi mi o to żeby np do 10sek na respie włączyć przenikanie bo np chce zraszować szybko to blokują albo godzine kupują. Plugin tutaj: http://amxx.pl/topic/36036-przechodzenie-przez-graczy-z-druzyny/ Co o tym myślicie wypowiadajcie się. Edited October 2, 2014 by ™_2k8_Ho0liganS_™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
miko 90 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 jestem za ! Bardzo przydatne takie cos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Myślę że nie przeglądasz forum, bo już taki temat niedawno był. Link to comment Share on other sites More sharing options...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Można zamknąć jak tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts