Crispi 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Moj nick:Top ChipsNick admina : The MomentGodzina 10:30Powod skargi : ban za nic i kickiŚwiadkowie: Nie pamietam nickow byly 3 osoby poza mna z adminem.Opis : Sprzeczka z adminem o to ze rzuca mi fleshe (swoj team) celowo admin stwierdzil ze se poprostu da "kicka" po wbiciu zapytalem czy mu ulzylo, dostalem bana na 30minut. Bana nie powinno byc kicka tym bardziej. Ten czlowiek nie potrafi adminowac jest slaby, prosze cos z nim zrobic:)Dziekuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Poczekamy na wypowiedz tego admina a później się wyciągnie jakąś kare jemu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgadzam się, on w ogóle nie ogarnia ... Wiem co wczoraj zrobił niby przeprosił ale to na pewno nie z własnej woli tylko Paweł mu pewnie kazał. Zaczął mnie obrażac chociaż jest adminem, również dostałem bana za free.. Czekamy na Pawła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 KTO TO W OGÓLE JEST ?!Czemu zatrudniani są admini którzy wgl nie ogarniają , nikt ich nie zna i są na forum pare dni !? Jeżeli zmieniłeś sobie nick to spoko rozumiem , ale jakiegoś moment nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crispi 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja rownież go 1 raz widzialem na tym serwerze bynajmniej pod tym nickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie znam takiego admina, a gram tam często. Kto to w ogóle jest ? ;d Musi stracić admina jeżeli daje bany i kicki za nic, bo takie coś jest niedopuszczalne. Czy tylko ja tu czytam regulamin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Również w ogóle nie kojarzę Pana.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crispi 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Skoro admini ustawiani sa na IP to mogl sobie zrobic nick jaki chcial wiec mógł być to admin ktorego znamy a nie wiemy ze to on:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi