-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 1.Nick: -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 2.Imie: Kamil 3.wiek:15 4.Znajomość AMX: Dobre 8/10 5.Mikrofon: TAK 6.Składka: Tak 7.link do gt:http://www.gametracker.com/player/-*UsmiechnijSieJakSMILEY*-/193.33.177.101:27156/ 8.Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Kamil chodze do 3 gimnazjum, Od pół roku jestem ze swoją dzieczyną Natalią. No i czemu ja miałbym zostać adminem jestem często na serwerze no i większość graczy mnie zna, więc nie będe dużo mówić wypełnie swoje obowiązki jako admin jak najlepiej.Co do mojego wieku to jestem ogarnięty. 9.Steam:nie 10.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: Zależy od lekcji, ale tak to do 5 godz. 11.W jakich godzinach grasz?: W robocze Zależy od lekcji, ale od 14 do 22 jestem.Weekendy 9 do 23. 12.Staż gry w cs: 4 lata 13.Czy byłeś już adminem?: Byłem i jestem nadal, na innej sieci serwerów mam nadzieje, że to nie przeszkadza i tak większość czasu spedzam na cs-classic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetell 21 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Jestem na tak: +amx +staż +gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 (edited) KLIK Ale linku do GameTrackera to nie umiesz dodać Co do podania, Długo już jesteś z nami na DD2 więc nie mam nic przeciwko, Składka Doświadczenie w adminowaniu Staż na serwie Większość wymagań prócz STEAM - TAK Edited October 3, 2014 by Siwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowiecki Marcin 564 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Jestem na duże TAK jest to dpowiednia osoba na to stanowisko:- Znany dobrze graczom- AMX- Bardzo ogarnięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polak 2 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 dziecko? znowu beda ssy wstawiac jak nie beda pewni:D już mam dosc tyle razy wstawiac esy. jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 Ale o co ci chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polak 2 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 ZA MŁODY JESTES MALO DOSWIADCZONY /.. BEDE SKANOWAL I ZNOWU OD TAKIEGO ADMINA JAK TY DOSTANE SSY Link to comment Share on other sites More sharing options...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 (edited) Nie bedę dawal za byle co tak jak pisałem jestem na innej sieci admem i ogarniam AMX (8/10) więć nie martw się Edited October 3, 2014 by -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- Link to comment Share on other sites More sharing options...
polak 2 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 OKE MASZ ODE MNIE TAK!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowy 52 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Jestem na NIE. Za samo wypowiadanie sie w swoim podaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor 29 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Na tak: -pomocny -często i długo na serwie -ogarnia(?) amx -nigdy nie było z nim problemów Ps. Tymbarkowy też nie cierpię gdy ktoś się wypowiada w swoim podaniu,ale jeśli ktoś powie że ,,nie,ponieważ będzie mi dawał po kilka razy ssy bo nie będzie znał się na swojej robocie" to ten argument można sobie wsadzić w 4 litery i też bym na taką pierdołę odpowiedział... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miko 90 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 +składka+mikrofon-wiek Sorry ale nie jestem przekonany co do ciebie, ponieważ już mieliśmy tutaj jednego (Red Label) miał 16 lat i co chwile robił jakieś głupoty, głosowania, zachowywał się poprostu jak dziecko... nie bądź zły czy coś ale : Neutralny Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Na nie, wypowiedź w własnym podaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Posiedź trochę na forum, podłucz się regulaminów, narazie na nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts