-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 1.Nick: -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 2.Imie: Kamil 3.wiek:15 4.Znajomość AMX: Dobre 8/10 5.Mikrofon: TAK 6.Składka: Tak 7.link do gt:http://www.gametracker.com/player/-*UsmiechnijSieJakSMILEY*-/193.33.177.101:27156/ 8.Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Kamil chodze do 3 gimnazjum, Od pół roku jestem ze swoją dzieczyną Natalią. No i czemu ja miałbym zostać adminem jestem często na serwerze no i większość graczy mnie zna, więc nie będe dużo mówić wypełnie swoje obowiązki jako admin jak najlepiej.Co do mojego wieku to jestem ogarnięty. 9.Steam:nie 10.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: Zależy od lekcji, ale tak to do 5 godz. 11.W jakich godzinach grasz?: W robocze Zależy od lekcji, ale od 14 do 22 jestem.Weekendy 9 do 23. 12.Staż gry w cs: 4 lata 13.Czy byłeś już adminem?: Byłem i jestem nadal, na innej sieci serwerów mam nadzieje, że to nie przeszkadza i tak większość czasu spedzam na cs-classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jestem na tak: +amx +staż +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) KLIK Ale linku do GameTrackera to nie umiesz dodać Co do podania, Długo już jesteś z nami na DD2 więc nie mam nic przeciwko, Składka Doświadczenie w adminowaniu Staż na serwie Większość wymagań prócz STEAM - TAK Edytowane 3 Października 2014 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jestem na duże TAK jest to dpowiednia osoba na to stanowisko:- Znany dobrze graczom- AMX- Bardzo ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak 2 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 dziecko? znowu beda ssy wstawiac jak nie beda pewni:D już mam dosc tyle razy wstawiac esy. jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ale o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak 2 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ZA MŁODY JESTES MALO DOSWIADCZONY /.. BEDE SKANOWAL I ZNOWU OD TAKIEGO ADMINA JAK TY DOSTANE SSY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Nie bedę dawal za byle co tak jak pisałem jestem na innej sieci admem i ogarniam AMX (8/10) więć nie martw się Edytowane 3 Października 2014 przez -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak 2 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 OKE MASZ ODE MNIE TAK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jestem na NIE. Za samo wypowiadanie sie w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Na tak: -pomocny -często i długo na serwie -ogarnia(?) amx -nigdy nie było z nim problemów Ps. Tymbarkowy też nie cierpię gdy ktoś się wypowiada w swoim podaniu,ale jeśli ktoś powie że ,,nie,ponieważ będzie mi dawał po kilka razy ssy bo nie będzie znał się na swojej robocie" to ten argument można sobie wsadzić w 4 litery i też bym na taką pierdołę odpowiedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 +składka+mikrofon-wiek Sorry ale nie jestem przekonany co do ciebie, ponieważ już mieliśmy tutaj jednego (Red Label) miał 16 lat i co chwile robił jakieś głupoty, głosowania, zachowywał się poprostu jak dziecko... nie bądź zły czy coś ale : Neutralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Na nie, wypowiedź w własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Posiedź trochę na forum, podłucz się regulaminów, narazie na nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi