MBlazE 149 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 kozackie niektóre ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byTigeh 11 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 A więc tak : Prace nie najgorsze ale brakuje płynności. Jeżeli masz zamiar iść na grafike komputerową to dobrze się zastanów gdyż tam raczej sygnaturek nie robisz Poszersz swoje horyzonty o coś więcej niż sygnaturki i avatary bo tak jak mowilem to raczej ci sie to nie sprzyda. Sam zaczynałem od avatarów i bannerów Ogólnie nie jest źle ale mogło by być lepiej Opinia od pseudo-profesjonalisty no ale konstruktywna Pozdrawiam i powodzenia (ps.opcja "smużenie" poprawi styl prac , więc popatrzaj tam na nią ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 dawno nie dodałam niczego 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Te poprzednie prace z motocyklami są świetne. <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Elegancko. ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Niezły tygrysek! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 trzeba coś wrzucić do galery xd MOZE BYC SLABA JAKOS ;X ALE TO PRZEZ TEN HOSTING BO Z INNEGO NIE CHCIALO SIE WRZUCIC 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citiencel 29 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o avatary to dwa słowa: fajne napisy. Bo chyba nic poza napisami tutaj nie dodałaś (chyba, że filtry) a naprawdę fajnie to wygląda Nie wiem co jest po avatarach, ale na sygny to nie wygląda więc nazwę to logotypami. I tak jak w przypadku avatarów, fajne napisy Co do sygnatur... To samo. Wygląda to jakbyś dodała tylko jakieś filtry i to wszystko. Napisy też ciekawe. Popracuj trochę nad pracami, napisy są naprawdę topowe jeśli chodzi o to forum, jedne z lepszych jakie widziałem, natomiast reszta w pracach jest nudna. Spróbuj następnym razem pobawić się trochę z C4D, światłocieniami, kolorystyką, smudge toolem tez można zdziałać cuda, jak np. w tym przypadku: Nie wykorzystujesz w pełni możliwości programu na którym pracujesz, czy to GIMP, czy to PS, naprawdę wiele więcej można zdziałać. Podeślij mi *.xcf/*.psd do tej pracy i spróbuję Ci pokazać o co mniej więcej mi chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 dziękuje za opinie spróbuje cos popracować z C4D. Niestety do tej pracy nie mam zapisanego .xcf :x wg to do żadnej nie zapisuje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew 2 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Łaadnie Powodzenia w innych pracach i oby tak dalej ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citiencel 29 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 @PauulynJa też nie zapisywałem na początku, ale potem zacząłem zauważać błędy i niedociągnięcia, których nie dało się już zmienić, dlatego teraz dmucham na zimne i zapisuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ojej i co się chwalisz, wiadomo, że avatar i sygna James0v najlepsze .Ogółem wszystkie są ok, prócz tej Blancik. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bardzo fajne sygnaturki ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 takie tam ) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Podoba mi się praca dla Jaskiera ogólnie jasne prace wymiatają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDevil 6 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Bardzo ladne prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ta ostatnia praca mi się bardzo podoba ! Mogę sobie użyczyć tej pracy jako sygnatury ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Sygnaturki wpadają w OKO szczególnie ta ostatnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ciekawe tło ale render mi nie pasuje ogólnie ta praca mi się najbardziej podoba ze wszystkich ciekawe dobrane tekstury i fractale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Poleciał + Zrób mi jakiś avek, a będę baaaardzooo wdzięczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności ze strony autora, jak coś proszę pisac na PW z prośbą o otworzenie tematu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi