Semi 1 260 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Piękne prace 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 # piękne panie. ta druga chyba najlepsza według mnie ♥ 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 4 lepsza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Tyle powiem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Booomba ; D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 # kolejna dawka moich pięknych prac xd 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 # kolejna dawka moich pięknych prac xd w tej pracy 4 jako avek i sygna jest źle dopasowany kontrast bo wszystko się ze sobą gryzie, tak jak w większości twoich prac 1 avek mi się podoba ale w pionie był by lepszy(takie jest moje zdanie) 2 avek jest zdecydowanie najgorszy ponieważ oświetlenie jest bardzo złe co jest nie przyjemnie dla oka I na drugi raz proszę o oceny bardziej kreatywne panów wyżej bo posypią się warny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 mi sie nic nie gryzie ; ) ale dziękuje za opnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jeżeli nie mają być konstruktywne to usuwam dodawaniem postów w tym dziale. Komentarze w takich działach mają być normalne. chcecie pisać byle co? Zapraszam do "Pogaduch" tam postów nie zalicza i można sobie tam gadać o byle czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 nie jestem profesjonalistą ale staram się oceniać prace każdego, tak aby coś z nich wywnioskował i postarał się pracować bardziej nad tymi małymi niedoskonałościami Ale z drugiej strony teskty typu "sweet" czy coś, nie wnoszą nic do tematu. Zwykłe nabijanie postów. Dlatego ładnie poprosiłem o takie bardziej sensowne wypowiedzi, chociaż bardziej złożone niż tylko jedno słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 W ostatniej pracy mam wrażenie za dużo światła w okolicach twarzy xD Moim zdaniem najlepsza ta pierwsza duża praca ;3 Ale oczywiście wszystkie są piękne ;* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 jakieś ostatnie ; ) 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 zepsuty stock, za dużo różowego, jest to nieprzyjemne dla oka ponieważ tworzy monokolor Jak możesz podeślij mi go to coś wykombinuje bo bardzo mi sie podoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 To jest bardzo fajne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getreektm8 6 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 fajne prace ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Noo a ja się na avatar nie doczekałem od Ciebie Paulinko ;c Prace mistrzowskie ;3 ;* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Mi bardzo się podobają twoje prace osobiście się nie znam na tym Lecz najbardziej podoba mi się twoja teraźniejsza sygnaturka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasakraDM 7 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Pracze są super !!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Pauulyn. jestem pod wrażeniem jest na czym oko zawieśić Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jedyne co dodam to że prace jak dla mnie są na bardzo wysokim poziomie i obyś na takim została . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Bardzo fajnie ci to wychodzi ! Oby tak dalej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Pracę są na wysokim poziomie, estetyczne, osobiście na moje oko są one bardzo ładne Nie jestem grafikiem i w tym nie siedzę, ale mi się podobają Edytowane 26 Listopada 2014 przez Fakel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pauulyn. świetne wykonanie całuje i pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie znam się, ale bardzo dobre prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi