mateusz200027 27 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: mateusz2000272. Imię: Mateusz3. Wiek: 15 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Jak będzie trzeba (premkę kupię)7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/mateusz200027/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Mateusz. Mam 15 lat. Lubię spędzać czas na cs'ie. Wiem, że miałem ostatnio sprzeczkę z PaPkU, lecz proszę go o jeszcze jedną szansę. Wymagania spełniam. Na serwerze aktywność adminów sie poprawiła, ale nie jest nadal doskonała. Zdarzają się momenty kiedy admina nie ma i jest ,,hulaj dusza". Napewno tego nie zmarnuję.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie mam.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3/4h-9h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze; 17-22 Weekendy; 7/8- 22/2312. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + [66.35h] Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) @Yoshino ostatnia szansa. A tak po za tym to 2 powody ! @b4shy to jest podanie a nie lubisz nie lubisz. Wiem, że mnie nie lubisz, ponieważ dajesz znać tym na serwerze. Edytowane 4 Października 2014 przez mateusz200027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jestem na tak : + aktywny na serverze + ogar , choć czasami go ponosi + amx + gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jestem na tak: +amx +gt +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Na tak: Amx, Składka, Aktywność. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Na tak +Wiek +Amx +Mikro +GT +Spoko koleś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Na nie: - kultura na serwerze - z aktywnością też tak super nie jest - wiek - brak składki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Na Nie : http://forum.cs-classic.pl/topic/19183-wasze-propozycje-1/page-4 PaPkU chyba jasno napisał, a jak się komuś nie chce otwierać linka to tutaj cytaty: "Nie złożysz podania w cale, w tym momencie tracisz swoją szanse. Nie potrzebuje takich natrętów jak Ty." "...nie masz po co składać podania bo i tak je zamknę. Skończyłem z Tobą rozmowę. Chyba wszystko jasne." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 To jest jakiś żart ? Papku jasno ci powiedział że już prawa na złożenie podania nie masz. Jesteś nachalny i uważasz że bycie adminem 45k Ci się należy. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Powiedziałem coś na temat podania. Nie dojrzałeś żeby prowadzić tą funkcje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi