mateusz200027 27 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 (edited) 1. Nick: mateusz2000272. Imię: Mateusz3. Wiek: 15 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Jak będzie trzeba (premkę kupię)7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/mateusz200027/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Mateusz. Mam 15 lat. Lubię spędzać czas na cs'ie. Wiem, że miałem ostatnio sprzeczkę z PaPkU, lecz proszę go o jeszcze jedną szansę. Wymagania spełniam. Na serwerze aktywność adminów sie poprawiła, ale nie jest nadal doskonała. Zdarzają się momenty kiedy admina nie ma i jest ,,hulaj dusza". Napewno tego nie zmarnuję.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie mam.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3/4h-9h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze; 17-22 Weekendy; 7/8- 22/2312. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + [66.35h] Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) @Yoshino ostatnia szansa. A tak po za tym to 2 powody ! @b4shy to jest podanie a nie lubisz nie lubisz. Wiem, że mnie nie lubisz, ponieważ dajesz znać tym na serwerze. Edited October 4, 2014 by mateusz200027 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srubson 50 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Jestem na tak : + aktywny na serverze + ogar , choć czasami go ponosi + amx + gt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetell 21 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Jestem na tak: +amx +gt +składka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Na tak: Amx, Składka, Aktywność. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porczop 257 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Na tak +Wiek +Amx +Mikro +GT +Spoko koleś 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4shy 13 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Na nie: - kultura na serwerze - z aktywnością też tak super nie jest - wiek - brak składki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shakugan No Shana 81 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Na Nie : http://forum.cs-classic.pl/topic/19183-wasze-propozycje-1/page-4 PaPkU chyba jasno napisał, a jak się komuś nie chce otwierać linka to tutaj cytaty: "Nie złożysz podania w cale, w tym momencie tracisz swoją szanse. Nie potrzebuje takich natrętów jak Ty." "...nie masz po co składać podania bo i tak je zamknę. Skończyłem z Tobą rozmowę. Chyba wszystko jasne." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaskier 443 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 To jest jakiś żart ? Papku jasno ci powiedział że już prawa na złożenie podania nie masz. Jesteś nachalny i uważasz że bycie adminem 45k Ci się należy. NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Powiedziałem coś na temat podania. Nie dojrzałeś żeby prowadzić tą funkcje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts